Jessica Biel debuteaza si in muzica (Video)

Apropo.ro / 05.08.2009, 15:00
Jessica Biel debuteaza ca actrita de teatru si cantareata in piesa "Guys and Dolls", a Filarmonicii din Los Angeles.

Jessica Biel debuteaza ca actrita de teatru si cantareata in piesa "Guys and Dolls", prezentat de Filarmonica din Los Angeles.

Iubita lui Justin Timberlake, 27 de ani, va juca rolul lui Sarah Brown, o misionara din Manhattan ce lupta impotriva unor jucatori de noroc si care sfarseste prin a se indragosti de unul dintre ei.

"Nu am mai interpretat pana acum niciun rol de o asemenea amploare. Ce roluri am mai jucat prin liceu nu se pot compara cu ce am acum…", spune Jessica.

Biel afirma ca isi iubeste meseria, mai ales din pricina faptului ca ii da posibilitatea sa nu intre in rutina. Ea este fericita pentru ca interpreteaza, canta, danseaza, asa cum ii cere rolul.

Jessica Biel se arata interesata si de o eventuala piesa pe Broadway, loc in care majoritatea artistilor spera sa ajunga sau sa isi lase amprenta.

In piesa, Jessica pare de nerecunoscut si mai frumoasa ca niciodata. Tanara care la 17 ani poza nud, a declarat ca: "Este greu sa fii frumoasa!", dupa ce a aparut pe coperta revistei Allure.

Desi acum debuteaza in muzica, pe scena, in fata spectatorilor, Jessica a inregistrat alaturi de Justin cateva piese pe care nu se stie daca vor fi incluse pe vreun viitor album. Cei doi sunt impreuna inca din 2008.

  jessica si justin


Â