Joaquin Phoenix, în rolul unuia dintre cei mai mari antreprenori din istorie, în “Disappointment Blvd.”

De: Loredana Toma / 20.02.2021, 09:14
Joaquin Phoenix, în rolul unuia dintre cei mai mari antreprenori din istorie, în “Disappointment Blvd.”

Actorul american Joaquin Phoenix va juca rolul unuia dintre „cei mai mari antreprenori din istorie” în filmul  “Disappointment Blvd.”, care va fi scris și regizat de un maestru al cinema-ului horror, Ari Aster.

Lungmetrajul va fi produs de compania A24, cu care Ari Aster a mai colaborat la filmele „Hereditary” și „Midsommar”.

Joaquin Phoenix va interpreta rolul unui antreprenor de succes

Filmul este descris ca fiind “un portret intim al unuia dintre cel mai de succes antreprenori ai tuturor timpurilor”, însă alte detalii despre poveste sunt ținute în secret, pentru moment.

“Disappointment Blvd.” va fi produs de Aster și A24 împreună cu Lars Knudsen, sub umbrela Square Peg, la fel cum s-a procedat pentru filmele “Hereditary” și “Midsommar”. Aster și-a făcut debutul în regie în 2018, cu drama horror „Hereditary”, care „a zburlit pielea pe spinările spectatorilor”. A urmat o poveste horror suprarealistă, „Midsommar”, în 2019, cu succes la public, potrivit Deadline.

Anul trecut, Joaquin Phoenix, în vârstă de 46 de ani, a plecat acasă cu un premiu Oscar pentru rolul său din “Joker”, de Todd Philips. Phoenix mai deține, printre altele, un premiu BAFTA, un Grammy, două Globuri de Aur și trofee pentru interpretare primite la festivalurile de la Veneția și Cannes. Printre proiectele sale viitoare se numără filmele “C’mon C’mon”, în regia lui Mike Mills, și “Kitbag”, de Ridley Scott, care este o poveste despre Napoleon Bonaparte.

CITEȘTE ȘI: Apple produce un film despre Bonaparte, care îi reunește pe Joaquin Phoenix și Ridley Scott 

Foto: Profimedia Images