John Davis, vocea reală din Milli Vanilli, a murit din cauza COVID-19

De: Ana Obretin / 28.05.2021, 09:00
John Davis, vocea reală din Milli Vanilli, a murit din cauza COVID-19

John Davis, una dintre adevăratele voci din spatele celebrului duo pop Milli Vanilli, a murit la vârsta de 66 de ani, din cauza COVID-19.

Informația a fost dată publicității de fiica acestuia, Jasmin Davis, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare pe 24 mai: „Tatăl meu a murit în această seară, din cauza coronavirusului”, scrie TMZ.

„El a făcut mulți oameni fericiți cu râsul și zâmbetul său, cu spiritul său pozitiv, dragostea și, mai ales, cu muzica sa. A oferit atât de mult lumii! Vă rog să-i oferiți o ultimă rundă de aplauze. Ne va fi dor de el”, a mai scris aceasta.

Duoul Milli Vanilli, înființat în 1988, în Germania, așa cum a fost cunoscut de public, era format din Fabrice Morvan și Rob Pilatus. Cei doi au câștigat un Grammy pentru cel mai bun debut în 1990, după ce albumul lor de succes „Girl You Know It’s True” fusese lansat cu un an înainte.

Cu toate acestea, după o perioadă de hituri pe prima poziție și turnee, Fab, Rob și producătorul lor au făcut o dezvăluire uluitoare: cei doi nu interpretau cu adevărat piesele, în spatele lor fiind Davis, și alte câteva voci. 

Poate că cel mai cunoscut moment pentru duo a fost în timpul unui show live pentru MTV, în 1989, când piesa „Girl You Know It’s True” a rulat în buclă din cauza unei defecțiuni tehnice, lăsându-i pe cei doi pe scenă vizibil jenați. Carierele lor au fost afectate, au fost nevoiți să returneze premiul Grammy și au fost inundați de procese și cereri de rambursare din partea fanilor.

John Davis a încercat să-și formeze propriul grup, cu unul dintre cântăreții-fantomă originali, dar nu a putut reproduce succesul grupului Milli Vanilli. Pilatus a murit în 1998, la vârsta de 32 de ani, în urma unei supradoze de droguri.

CITEȘTE ȘI: Filmul “Milli Vanilli”, de Brett Ratner, acuzat de hărțuire sexuală, a fost abandonat de casa de producție

Nimeni nu s-a prins: Membra unei trupe japoneze celebre, creata pe computer (Video)

Foto: Profimedia Images