John Malkovich și Jonathan Rhys Meyers se înfruntă într-un thriller despre pandemie

De: Ana Obretin / 23.12.2020, 17:53
John Malkovich și Jonathan Rhys Meyers se înfruntă într-un thriller despre pandemie

Veteranul actor american John Malkovich și starul irlandez Jonathan Rhys Meyers vor juca într-un thriller inspirat de actuala pandemie.

„The Survivalist” prezintă povestea unui psihopat, interpretat de starul american, care vânează o femeie imună la virusul ce a trimis lumea în haos. Rhys Meyers va juca un fost agent FBI care încearcă să o protejeze pe femeie. 

Filmul despre actuala pandemie va fi produs de Jordan Yale Levine și Jordan Beckerman, prin compania Yale Productions. „Suntem încântați și onorați să lucrăm cu legendele ecranului John Malkovich și Jonathan Rhys Meyers pentru ‘The Survivalist’, un film palpitant, actual, plin de acțiune cu interpretări strălucitoare”, au spus producătorii. 

Filmul va fi regizat de Jon Keeyes, după un scenariu original semnat de Matthew Rogers, potrivit Deadline

Malkovich, în vârstă de 67 de ani, nominalizat la două premii Oscar, s-a asociat cu cineastul Robert Rodriguez pentru a realiza filmul „100 Years”, care, în prezent, se află într-un seif din Franța și va fi prezentat publicului abia peste 94 de ani. Starul speră ca scurtmetrajul de 13 minute să îi ajute pe oameni din diverse generații să se conecteze.

John Malkovich a apărut în peste 70 de filme de-a lungul carierei, iar printre acestea se numără „Empire of the Sun” (1987), „Dangerous Liaisons” (1988), „Of Mice and Men” (1992), „Johnny English” (2003) „Bird Box” (2018). În ultimii ani, s-a îndreptat spre micul ecran și a apărut în rolul celebrului detectiv Hercule Poirot din miniseria „The ABC Murders”, precum și în serialul HBO „The New Pope” și în comedia Netflix „Space Force”. 

Jonathan Rhys Meyers este celebru pentru rolul din serialul istoric „The Tudors”, care i-a adus două nominalizări la Globul de Aur. Alte nominalizări la prestigioasele premii, precum și la Emmy le-a primit pentru interpretarea lui Elvis Presley în miniseria „Elvis”, lansată în 2005. A mai jucat în filme de succes precum „Match Point”, „Mission: Impossible III” și în serialele „Dracula” și „Vikings”.

CITEȘTE ȘI: „Moarte lui 2020”: Trailerul satirei dedicate de creatorii „Black Mirror” acestui an

Foto: Profimedia

Tags: