Jon Bon Jovi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a anulat un eveniment la care trebuia să participe la Miami

De: Nicoleta Lepădatu / 31.10.2021, 10:47
Jon Bon Jovi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a anulat un eveniment la care trebuia să participe la Miami

Jon Bon Jovi a fost testat pozitiv pentru COVID-19, motiv pentru care a fost nevoit să își anuleze un eveniment la care trebuia să  participe la Miami Beach. Un reprezentant al muzicianului a confirmat testul pozitiv, declarând pentru publicația Variety: „Jon este complet vaccinat și se simte bine”.

O televiziune locală de știri din Miami a dat prima informație despre faptul că muzicianul a fost testat pozitiv pentru Covid. Jon Bon Jovi urma să apară la Loews South Beach de pe Collins Avenue și 16th Street sâmbătă seara pentru un eveniment pentru fani. Mulțimea venise deja la eveniment, a raportat 7News, când membrii publicului au fost informați că Bon Jovi nu va putea cânta. Nici trupa Kings of Suburbia, care trebuia să participe nu a mai cântat, din rațiuni de securitate sanitară.

Evenimentul, numit ”Runaway With JBJ” și organizat de Runaway Tours, a fost programat în perioada 29-31 octombrie și a inclus un concert acustic, o sesiune de întrebări și răspunsuri și una foto cu Jon, pe lângă o petrecere de bun venit cu costume de Halloween.

Nu este prima dată când COVID-ul afectează trupa Bon Jovi. Clăparul Dave Bryan a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul pandemiei, iar Bon Jovi însuși a participat la campania ”Mask Up” de anul trecut, alături de Bruce Springsteen și Jon Stewart. Aproximativ 30 de panouri publicitare au fost afișate, cu misiunea de a „a ajuta cele mai vulnerabile persoane din New Jersey afectate în timpul COVID, de la probleme de sănătate mintală la probleme de diviziune digitală până la insecuritatea alimentară”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jon Bon Jovi, reality show despre celebrităţi din industria muzicală

Tags: