Joseph Gordon-Levitt va juca rolul cofondatorului Uber Travis Kalanick

De: Loredana Toma / 25.05.2021, 15:19
Joseph Gordon-Levitt va juca rolul cofondatorului Uber Travis Kalanick

Actorul Joseph Gordon-Levitt a acceptat să intre în pielea cofondatorului și primului CEO al companiei Uber Travis Kalanick, într-o serie antologică produsă de Showtime. “Super Pumped” va explora poveștile mai multor companii care au schimbat profund mediul de afaceri și cultura.

Potrivit Variety, seria era în dezvoltare încă din 2019. Primul sezon va fi bazat pe cartea lui Mike Isaac “Super Pumped: The Battle for Uber”, iar Gordon-Levitt va juca rolul lui Travis Kalanick, cofondator al Uber, care a fost demis printr-o mișcare vicleană a consiliului de administrație. 

Show-ul va fi produs de Brian Koppelman și David Levien, creatorii seriei “Billions”, și de Beth Schacter care va fi în rol de producător executiv, alături de Paul Schiff, Stephen Schiff și Allyce Ozarski. 

Joseph Gordon-Levitt  și Travis Kalanick au o trăsătură comună, inteligența

“Joseph Gordon-Levitt este un actor cu o inteligență remarcabilă și este foarte charismatic”, a precizat Amy Israel, vicepreședintele departamentului de programe din cadrul Showtime. „Suntem mai mult decât încântați să-l avem în rolul lui Travis Kalanick, directorul controversat și cu o minte ascuțită, ale cărui ambiție și impuls nechibzuit amenințau chiar compania pe care voia s-o construiască. De asemenea, suntem încântați să-i avem din nou alături pe Brian Koppelman, David Levien și Beth Schacter,  care ne-au oferit mereu conținut provocator interesant și care au stârnit conversații culturale”, a mai spus Amy Israel, potrivit Variety.

Show-ul este al doilea pentru care Gordon-Levitt a semnat recent. El și-a dat acordul și pentru a juca rolul principal în seria Apple “Mr. Corman”.

Devenit cunoscut pe când era foarte tânăr, în serialul „A treia planetă de la Soare”, Gordon-Levitt s-a remarcat și în filme precum “Inception”, “Don Jon”, “Looper”, “The Trial of the Chicago 7”, “The Walk” și “500 Days of Summer”. Recent, a dublat rolul unui milițian din România comunistă în „Comrade Detective”.

CITEȘTE ȘI: Cele mai interesante machiaje din filme – Partea 2 (Poze)

Jay-Z a finalizat vânzarea platformei de streaming muzical Tidal către cofondatorul Twitter Jack Dorsey

Foto: Profimedia Images