Josh Duhamel, în locul lui Armie Hammer în filmul cu J. Lo “Shotgun Wedding”

De: Loredana Toma / 03.02.2021, 12:53
Josh Duhamel, în locul lui Armie Hammer în filmul cu J. Lo “Shotgun Wedding”

Actorul american Josh Duhamel îl va înlocui pe Armie Hammer în filmul “Shotgun Wedding”, unde va juca alături de Jennifer Lopez și de Maluma, a anunțat compania Lionsgate.

Anunțul oficial a venit după ce, de mai multe câteva săptămâni, Hammer este implicat într-un scandal sexual, în urma căruia s-a decis că va renunța la acest rol.

“Nu puteam fi mai fericiți cu un mire și o mireasă mai potriviți pentru ‘Shotgun Wedding’. Știm că Josh și și Jennifer vor fi un cuplu închegat și sexy pe ecrane și vor fi și doi parteneri de luptă foarte amuzanți, având în vedere faptul că nunta lor de vis se va transforma într-un coșmar”,  a declarat Erin Westerman, președintele departamentului de producție al grupului Lionsgate.

Sonia Braga și Jennifer Coolidge, în roluri de cuscre

Actrițele Sonia Braga și Jennifer Coolidge se alătură și ele distribuției, în rolurile mamelor personajelor interpretate de Lopez, respectiv Duhamel. Filmările vor începe luna aceasta în Republica Dominicană, regizor este Jason Moore, iar scenariul îi aparține lui Mark Hammer și Liz Meriwether. Lopez este și ea parte din echipa de producție, alături de producătorul general Alex Young.

În vârstă de 48 de ani, Josh Duhamel, care a fost căsătorit cu Fergie între 2009 și 2019, este cunoscut pentru roluri în franciza „Transformers”, filme ca „When in Rome” (2010), „Life as We Know It” (2010), „Safe Haven” (2013), dar a colaborat și la jocuri video precum „Call of Duty: WWII”.

CITEȘTE ȘI: Armie Hammer, implicat într-un scandal sexual, renunță să mai filmeze cu Jennifer Lopez

Foto: Profimedia Images