Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a devenit ambasadoare a brandului Dior

De: Ana Obretin / 21.10.2021, 15:14
Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a devenit ambasadoare a brandului Dior

După brandul de bijuterii Tiffany & Co și compania de echipamente de sport Nike, Emma Răducanu, câștigătoarea US Open și o preferată a lui Kate Middleton, devine muza modei și frumuseții Dior. La doar 18 ani, Emma Răducanu, al cărei tată este român și a cărei mamă este o chinezoiacă, este deja o vedetă. 

Emma Răducanu va reprezenta liniile de îmbrăcăminte ale brandului de modă francez, precum și produsele de îngrijire a pielii și de machiaj.

Înaintea anunțului casei de modă, Emma Răducanu a fost prezentă la avanpremiera noului film James Bond, „Nu e vreme de murit/ No Time to Die”. Jucătoarea de tenis a purtat la acel eveniment o rochie lungă semnată Dior Cruise 2022.

De asemenea, anterior, tânăra a participat la Met Gala de la New York, într-o ţinută Chanel, după care a încheiat un contract de promovare cu brandul Tiffany & Co.

CITEȘTE ȘI: Met Gala 2021: Eilish, Lil Nas X, Rihanna, dar și Emma Răducanu, printre vedetele invitate

Colecțiile feminine ale casei de modă Dior sunt concepute de directorul de creație Maria Grazia Chiuri, iar departamentul dedicat îngrijirii și machiajului este condus de Peter Philips.

Printre starurile care au apărut în campanii Dior se numără actrițele premiate cu Oscar Marion Cotillard, Natalie Portman, Charlize Theron și Jennifer Lawrence

CITEȘTE ȘI: James Bond s-a întors: pleiadă de staruri la premiera mondială „No Time To Die”

Foto: Profimedia Images