Judd Apatow face o comedie despre realitatea filmărilor în pandemie

De: Loredana Toma / 10.02.2021, 14:13
Judd Apatow face o comedie despre realitatea filmărilor în pandemie

Pedro Pascal, Karen Gillan și Maria Bakalova vor juca în comedia “The Bubble”, semnată de regizorul Judd Apatow, care promite să arate realitatea filmărilor în pandemie.

Comedia “The Bubble” este inspirată cumva din povestea reală a filmărilor producției “Jurassic World: Dominion” și are o distribuție formată din actori care promit o distracție pe cinste. Maria Bakalova, devenită cunoscută cu rolul din filmul “Borat Subsequent Moviefilm”, de Sacha Baron Cohen, joacă alături de Karen Gillan, din “Guardian of the Galaxy”, și de Pedro Pascal – cap de afiș în serialul “The Mandalorian”. Din distribuție mai fac parte actorii Iris Apatow, Fred Armisen, David Duchovny, Keegan-Michael Key, Leslie Mann și Peter Serafinowicz.

“The Bubble”, o comedie de pandemie

Comedia spune povestea unui grup de actori și actrițe rămași blocați într-un hotel, în timpul pandemiei, și care încearcă să termine filmările pentru un lungmetraj.

Potrivit THR, povestea ar fi inspirată și din realitatea trăită de actorii care au filmat partea a șasea a francizei „Jurassic”, “Jurassic World: Dominion”, care au fost blocați în Marea Britanie, în pandemie, și au fost nevoiți să suspende și să reia filmările de mai multe ori din cauza virusului. Filmul este regizat după scenariul  scris de Pam Brady (“Hamlet 2”), în care s-a implicat și regizorul Judd Apatow, cunoscut pentru comedii ca The 40 Year Old Virgin, „Knocked Up” și serialul „Girls”.

CITEȘTE ȘI: Judd Apatow dat in judecat pentru „Knocked Up”  

Sacha Baron Cohen nu vede niciun motiv să facă un “Borat 3” 

Foto: Profimedia Images