Julia Louis-Dreyfus și Nicole Holofcener vor lucra iar împreună, la comedia ”Beth and Don”

De: Nicoleta Lepădatu / 27.10.2021, 09:27
Julia Louis-Dreyfus și Nicole Holofcener vor lucra iar împreună, la comedia ”Beth and Don”

Julia Louis-Dreyfus și Nicole Holofcener vor lucra din nou împreună, în ”Beth and Don”, o nouă comedie despre o romancieră a cărei căsnicie începe să se deterioreze după ce îl aude pe soțul ei făcând o evaluare sinceră a muncii ei.

Cele două au făcut echipă anterior și au fost foarte apreciate în ”Enough Said” din 2013. Julia Louis-Dreyfus va juca în film, dar va fi și producător, iar Nicole Holofcener va regiza și va scrie scenariul. Anthony Bregman și Stefanie Azpiazu de la Likely Story, colaboratori de lungă durată ai scriitoarei și regizoarei, vor produce filmul.

Filmul spune povestea lui Beth, o scriitoare din New York aflată într-o căsnicie incredibil de fericită cu Don, care o iubește și o susține în toate privințele. Într-o zi, Beth îl aude recunoscând că nu i-a mai plăcut ceea ce ea scrie de ani de zile. Acest lucru ajunge să amenințe că va distruge tot ce este bun în viața lor. Nicole Holofcener a dat dovadă de un mare talent pentru a diseca relațiile și a crea personaje și probleme cu care se poate identifica oricine.

„Acest film este gura de aer proaspăt pe care distribuitorii noștri au așteptat-o într-o comedie și nu am putea fi mai încântați să fim parte a acestui proiect împreună cu prietenii noștri de multă vreme de la Likely Story”, a declarat directorul general al FilmNation Entertainment, Glen Basner. „Talentul comic combinat al lui Nicole și al Juliei va face ca filmul să fie irezistibil și  cinefilii din întreaga lume se vor identifica foarte ușor cu toate situațiile din el, dar și cu personajele.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: INTERVIU: Julia Louis-Dreyfus: De ce campania lui Donald Trump nu poate fi sursă de inspiraţie pentru „Veep”