Jurații „X Factor” află luni ce grupuri vor avea în cel de-al zecelea sezon

De: Ana Obretin / 06.09.2021, 14:22
Jurații

Concurenți de excepție încep să se dezvăluie începând de luni, la Antena 1, în cel de-al zecelea sezon „X Factor”, iar jurații vor afla ce grupe vor primi. De suprize vor avea parte și telespectatorii, care vor avea parte în această săptămână de o dublă premieră, luni și vineri, de la ora 20.30.

Prezentatorii Răzvan și Dani au pregătite o mulțime de surprize, iar o parte dintre ele vor începe să se dezvăluie chiar din această seară. Prima ediție „X Factor” din acest sezon va fi deschisă cu un moment artistic susținut de Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Bratu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță.

”În fiecare zi de audiții am avut parte de câte un moment special, în afara concursului, e vorba de niște oameni extrem de speciali pe care nu îi vezi toată ziua la televizor, dar merită să fie văzuți! De la Corul Madrigal și până la moment de hard rock, am trecut prin toate stările! Sigur, inclusiv stări foarte amuzante, la care nu te poți opri din râs, mai ales alături de Ștefan Bănică. Când ne pornim noi doi, e greu să ne mai oprească cineva. Dar au fost și momente emoționante, până la lacrimi chiar, depinde și de încărcătura pe care o aduce persoana de pe scenă, de cât de special a fost momentul”, a spus Delia, care, alături de Ștefan Bănică, Loredana și Florin Ristei formează juriul emisiunii.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii „X Factor” vor avea ocazia să își exprime preferințele pentru concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1. La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații „X Factor”, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

De asemenea, jurații vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată, o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul „X Factor”, care se găsesc pe a1shop.ro.

CITEȘTE ȘI: „iUmor” revine la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon, p e 25 septembrie

Foto: Antena 1