Kasia Lenhardt, fosta iubită a jucătorului de fotbal Jérôme Boateng, găsită moartă

De: Loredana Toma / 10.02.2021, 18:18
Kasia Lenhardt, fosta iubită a jucătorului de fotbal Jérôme Boateng, găsită moartă

Modelul Kasia Lenhardt, fosta iubită a jucătorului de fotbal Jérôme Boateng, a fost găsită moartă. Decesul s-a produs la o săptămână după ce aceasta anunțase că s-au despărțit. Poliția a găsit-o decedată în locuința sa din Berlin. Se pare că modelul s-a sinucis, potrivit declarațiilor oferite de poliția locală.

Modelul și jucătorul de fotbal au avut o relație destul de tumultuoasă

Kasia Lenhardt, în vârstă de 25 de ani, a devenit cunoscută după ce a participat la ediția germană a concursului “Next Top Model”, în 2012. Cei doi au început să iasă împreună acum mai bine de un an și, după o relație destul de tumultuoasă, din care nu au lipsit mesajele cu subînțeles publicate pe rețeaua de socializare online Instagram, cei doi au pus stop.

Tot Instagram a fost platforma unde Boateng, în vârstă de 32 de ani, a confirmat despărțirea, scriind că “vor merge pe drumuri separate și că el face ceea ce este mai bine pentru familia lui”. Totodată, acesta i-a cerut scuze mamei copiilor săi, Rebecca, spunând că “este dezamăgit de el însuși”, potrivit New York Post.

“Îi doresc Kasiei numai bine”, a concluzionat acesta.

Kasia a declarat anterior că, în mai multe rânduri, relația lor se încheiase din cauza infidelității lui Boateng, iar mesajele sale de pe Instagram au fost destul de sugestive: “Diavolul face ce știe cel mai bine”. “Acum se trage linie. Suficient”, a fost mesajul lăsat de Kasia înainte de a fi găsită decedată.

Jérôme Boateng este fundaş central al echipei Bayern Munchen și joacă și în naționala Germaniei.

CITEȘTE: Familia Stellei Tenant confirmă: Top-modelul s-a sinucis