Kate Mara este însărcinată. Ea și Jamie Bell așteaptă cel de-al doilea copil

De: Nicoleta Lepădatu / 11.07.2022, 11:54
Kate Mara este însărcinată. Ea și Jamie Bell așteaptă cel de-al doilea copil

Felicitările vin de peste tot pentru Kate Mara și Jamie Bell. Cuplul așteaptă al doilea copil, a confirmat reprezentantul actriței pentru publicația The Hollywood Reporter.

Kate Mara a dat fericita veste pe Instagram. „Suntem trei în această poză”, a scris Mara alături de o fotografie cu ea și Bell ținându-se de mână.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Mara (@katemara)

Kate Mara și Jamie Bell mai au o fiică născută în 2019: „Am născut o fetiță în urmă cu câteva săptămâni… Iată picioarele ei”, a scris Mara pe Instagram la acea vreme, postând o fotografie cu picioarele copilului. Cuplul nu a spus care este numele fiicei lor.

După ce s-au întâlnit pe platourile de filmare a „Fantastic Four”, cei doi au început o relație în 2015. În 2017, cuplul s-a logodit și s-a căsătorit șase luni mai târziu. În timpul unei apariții la The Late Late Show cu James Corden, Bell a vorbit despre ceremonia lor „mică și intimă”. „Ne-am căsătorit chiar peste drum de casa noastră. M-am trezit literalmente în propriul meu pat și am traversat strada și am avut ceremonia noastră”, a spus actorul.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Actrița Jennifer Lawrence a născut primul ei copil (FOTO)