Actrița Jennifer Lawrence a născut primul ei copil (FOTO)

De: Ana Obretin / 21.04.2022, 09:21

Actrița americană premiată cu Oscar Jennifer Lawrence a născut primul ei copil și al soțului său, Cooke Maroney.

Vedeta filmului „Don’t Look Up”, în vârstă de 31 de ani, și Cooke Maroney au fost surprinși recent la o plimbare cu bebelușul lor, potrivit revistei People.

Publicația a confirmat în septembrie 2021 că Lawrence și Maroney, care au o relație din iunie 2018, așteaptă primul lor copil. Cei doi s-au logodit în februarie 2019 și s-au căsătorit în octombrie 2020. La începutul acestei luni, Amy Schumer a vorbit despre bebelușul lui Lawrence în timpul unui test cu detectorul de minciuni făcut în timpul unui interviu pentru Vanity Fair. Întrebată dacă crede că maternitatea a schimbat-o în bine pe Lawrence, starul de comedie a spus că „doar a schimbat sms-uri cu (Lawrence, n.r.), dar pun pariu că s-a întâmplat”. Aceasta a mai spus că încă nu l-a cunoscut pe copil și că nu-i știe numele. „Este suficient de inteligentă încât să nu-mi spună”, a glumit Schumer.

Lawrence, actrița cel mai bine plătită din lume în 2015 și 2016, a declarat, pentru numărul din decembrie al lui Vanity Fair, că speră să „protejeze” cât mai mult posibil „viața privată” a copilului ei. 

Jennifer Lawrence a primit un Oscar și un Glob de Aur pentru rolul din „Silver Linings Playbook” (2012). De-a lungul carierei a mai primit două Globuri de Aur, pentru rolurile din „Joy” (2015) și „American Hustle” (2013), dar și un BAFTA, șapte MTV Movie Awards și șase People’s Choice Awards.

CITEȘTE ȘI: Jennifer Lawrence renunţă la conturile de pe reţelele de socializare

Ea e cea mai bine plătită actriţă din lume. Venituri de 46 milioane de $ – FOTO

Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, este însărcinată a doua oară

Foto: Profimedia Images