Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, este însărcinată a doua oară

De: Ana Obretin / 08.09.2021, 11:13
Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, este însărcinată a doua oară

Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, a anunțat că așteaptă al doilea copil cu partenerul său de viață, rapperul Travis Scott, cu care are o relație de patru ani.

Anunțul a fost făcut într-un videoclip publicat pe social media care documentează primele etape ale sarcinii sale, scrie TMZ. În imagini, Kylie este prezentată în timp ce merge la medic cu fiica ei, Stormi, pentru o ecografie, dar și în momentul în care îi transmite vestea lui Kris Jenner, mama ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kylie ? (@kyliejenner)

Kylie Jenner a fost extrem de discretă în timpul primei sarcini, însă la a doua pare a fi mai dispusă să împărtășească informații fanilor ei. Kylie a făcut cunoscut faptul că nu voia ca Stormi, în vârstă de 3 ani, să fie unicul ei copil. 

În vârstă de 24 de ani, Kylie Jenner a devenit cunoscută publicului după ce a apărut alături de familia ei în reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, în perioada 2007 – 2021. Este fondatoarea companiei de produse cosmetice Kylie Cosmetics. În 2019, Forbes a publicat informația că Jenner a devenit cel mai tânăr antreprenor miliardar. Însă, un an mai târziu, publicația a acuzat-o pe Kylie că și-a falsificat cifrele legate de companie astfel încât să pară că este miliardară. 

CITEȘTE ȘI: Top influenceri: Cristiano Ronaldo a ajuns pe primul loc, cu 1,6 milioane de dolari pentru o postare sponsorizată pe rețelele de socializare 

Îţi mai aminteşti? Tatăl transsexual al lui Kim Kardashian, fost sportiv olimpic, prima apariţie ca femeie!

Familia Kardashian primeşte 100 milioane de dolari pentru continuarea reality show-ului

Foto: Profimedia Images