Îţi mai aminteşti? Tatăl transsexual al lui Kim Kardashian, fost sportiv olimpic, prima apariţie ca femeie!

Apropo.ro / 26.07.2018, 13:02
Îţi mai aminteşti? Tatăl transsexual al lui Kim Kardashian, fost sportiv olimpic, prima apariţie ca femeie!
Tatăl vitreg al lui Kim Kardashian a pozat pentru copertă a revistei Vanity Fair, după ce a început să facă tranziţia de la bărbat la femeie.

Astfel, Caitlyn Jenner, aşa cum este Bruce cunoscut, apare pe prima pagină a publicaţiei americane, ediţia din iunie 2015. Caitlyn poartă un corset alb şi are părul lung pe coperta revistei. Întreaga şedinţă foto a fost realizată de fotografa Annie Lebovitz, în casa din Malibu a lui Jenner.

În interviu acordat pentru publicaţia Vanity Fair, Bruce foloseşte pentru prima dată pronume feminine şi vorbeşte despre tranziţia lui.

„Dacă eram pe patul de moarte, după ce o viaţă am păstrat secretul acesta, mi-aş fi spus «Ţi-ai irosit viaţa»”, a declarat Jenner.

Caitlyn Jenner (68 de ani) a recunoscut că e transsexual în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Dianei Sawyer. „Asta sunt. Creierul meu e mai mult feminin decât masculin. Sunt femeie. Oamenii se uită diferit la mine. Mă văd ca pe un bărbat macho, dar eu sunt femeie”, a spus Jenner.

Numit „cel mai bun atlet din lume” când a câştigat aurul la Olimpiada din1978, Jenner a intrat în familia Kardashian când s-a însurat cu Kris în 1991. Atunci a devenit tatăl vitreg al lui Kim, Kourtney, Khloe şi Rob. Bruce şi Kris au două fete adolescente, Kendall şi Kylie Jenner. Cei doi s-au despărţit în 2013, după 22 de ani de mariaj.