„Keeping Up With the Kardashians“: 7 lucruri inedite pe care, cel mai probabil, nu le știai

De: Nicoleta Lepădatu / 19.06.2021, 14:30
„Keeping Up With the Kardashians“: 7 lucruri inedite pe care, cel mai probabil, nu le știai

„Keeping Up With the Kardashians” te-a ținut cu sufletul la gură timp de 20 de sezoane. Ai asistat la momente șocante, la certuri, împăcări drame și bucurii alături de protagoniștii unuia dintre cele mai urmărite reality-show-uri. Saga familiei Kardashian-Jenner, ai cărei membri sunt Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner s-a terminat de curând. Prilej numai bun pentru a face o listă cu 7 lucruri pe care, cel mai probabil, nu le știai despre ei și despre show.

Imaginile exterioare ale caselor nu sunt, de fapt, cele ale Kardashienilor

În timp ce răspundea la întrebările fanilor de pe Mobio Insider, Kim a dezvăluit că nu își arată propriile exterioare ale caselor în emisiune din „motive de securitate”. Kim și-a asigurat admiratorii însă că familia filmează în propriile locuințe.

Soneria lui Kris a inspirat piesa de pe genericul original al emisiunii

Într-un interviu din 2011 la „Good Morning America”, Kris a spus că soneria ei a inspirat piesa de pe genericul primelor două sezoane ale emisiunii. Secvența de deschidere s-a schimbat de atunci de mai multe ori.

Kanye nu a vrut inițial să fie parte din celebrul reality-show

Kanye a decis să-și păstreze viața personală departe de „KUWTK” când s-a căsătorit cu Kim, în 2014. Acesta a spus: „Nu vreau să fiu parte din asta. Am propria mea carieră și viață”, a declarat Kim pentru The Hollywood Reporter. Ulterior, rapperul s-a implicat, în ciuda ezitărilor sale inițiale.

Producătorii se gândiseră inițial ca show-ul să se numească „Kardashians: Krazy With A K”

Deși au fost mai multe nume vehiculate pentru show, înainte de lansarea acestuia niciunul nu părea ce trebuie. Până într-o zi când o producătoare a întârziat la o întâlnire importantă și neavând nicio scuză bună, a spus doar că a fost prea ocupată să țină pasul cu Kardashienii. („too busy keeping up with the Kardashians„) Toată lumea a fost de acord că este numele perfect pentru reality-show, așa că aceasta a rămas.

Familia Kardashian a cerut tuturor celor care participă la show să semneze acorduri de confidențialitate

Deși membrii familiei Kardashian-Jenner sunt dispuși să lase camerele  de filmat în casele lor, nu sunt gata să-și împărtășească toate secretele. În 2015, un reporter de New York Times a spus că în casă la Kris există o mulțime de foi pe care se află acorduri de confidențialitate pe care toată lumea care vine la ei trebuie să le semneze. Kim a confirmat pe Twitter, unde a scris: „Btw NDA’S for all”.

Unele scene, inclusiv logodna lui Kim cu Kris Humphries, au fost repetate și filmate de mai multe ori

Potrivit documentelor din instanță obținute de publicația Life and Style în timpul procesului de divorț al perechii, producătorul „KUWTK” Russell Jay a spus că cel puțin două scene legate direct de relația cuplului au fost refilmate.

Kourtney a spus că despărțirea ei de Scott Disick a fost cel mai greu episod de filmat pe „KUWTK”

Cu toate că perechea a rămas în relații foarte bune după despărțirea lor și se înțeleg excelent împărțind custodia celor trei copii, Kourtney a spus în timpul unui interviu din 2017 , pentru The Hollywood Reporter, că despărțirea lor din 2015 a fost cel mai dificil episod de filmat.

CITEȘTE ȘI: Fotografia cu care Kourtney Kardashian a strâns 5,4 milioane de like-uri pe Instagram

Foto: Profimedia images