Kate Winslet este un detectiv bântuit în miniseria polițistă „Mare of Easttown”

De: Ana Obretin / 18.02.2021, 11:26
Kate Winslet este un detectiv bântuit în miniseria polițistă

Actrița premiată cu Oscar Kate Winslet joacă rolul unui detectiv bântuit de drame personale în miniseria „Mare of Easttown”, produsă de HBO. Winslet, care este, în premieră, și producător executiv, o interpretează pe Mare Sheehan, un detectiv ce locuiește în orășelul american Easttown, din Pennsylvania, și are sarcina de a investiga o crimă, în condițiile în care se confruntă cu dificultăți în viața personală.

Miniseria, al cărei trailer a fost dezvăluit miercuri, este „o explorare a părții întunecate a unei comunități strânse și o examinare autentică a modului în care tragediile familiale și din trecut ne pot defini prezentul”, se arată într-un comunicat al HBO, citat de Indie Wire.

Toate cele șapte episoade sunt regizate de Craig Zobel, iar scenariul este semnat de Brad Inglesby. 

Aceasta este pentru prima dată când Winslet joacă într-o miniserie produsă de HBO, după „Mildred Pierce”, lansată în 2011. Winslet a câștigat un Emmy și al treilea Glob de Aur din carieră pentru magnifica adaptare a lui Todd Haynes. Miniseria a mai primit patru premii Emmy, dintre care unul a mers la actorul Guy Pearce, care i se alătură din nou lui Winslet în „Mare of Easttown”, în rolul profesorului de scriere creativă Richard Ryan.

În vârstă de 45 de ani, Kate Winslet este una dintre cele mai mari actrițe britanice. Deținătoare a trei premii BAFTA, Winslet se numără printre puținii artiști care dețin trofee Oscar, Emmy și Grammy.

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet spune că filmul în care a jucat în urmă cu 9 ani, „Contagion”, ne-a pregătit pentru pandemia de COVID-19  

Kate Winslet, printre vedetele care suferă de o boală ciudată: „Sunt o impostoare” 

Foto: Profimedia Images