Kate Winslet va juca în drama „Trust” de la HBO, pentru care va fi și producător

De: Nicoleta Lepădatu / 30.06.2022, 07:27
Kate Winslet va juca în drama „Trust” de la HBO, pentru care va fi și producător

Kate Winslet, câștigătoare a unui Emmy pentru „Mare of Easttown”, se întoarce la HBO pentru a juca și a fi producător executiv „Trust”, o serie limitată în dezvoltare. Drama se bazează pe best seller-ul lui Hernan Diaz, publicat în luna mai de Riverhead Books.

Acțiunea romanului lui Diaz se desfășoară cu patru voci diferite și în patru genuri. Proiectul HBO va urmări un finanțator bogat care citește un roman bazat pe viața lui și este supărat de felul în care sunt portretizați el și soția lui. El angajează o secretară pentru a scrie o carte de memorii în speranța de a clarifica lucrurile. Ea, totuși, devine conștientă că el încearcă să rescrie istoria și locul soției sale în ea.

Kate Winslet și Hernan Diaz vor fi producători executivi ai „Trust”.

Seria limitată „Trust” va fi a treia colaborare între Winslet și HBO. Cele două precedente, „Mare of Easttown” de anul trecut și miniseria „Mildred Pierce” din 2011, i-au adus două premii Emmy pentru cea mai bună actriță principală într-o serie limitată.

Kate Winslet este pe cale să înceapă producția pentru lungmetrajul „Lee”, bazat pe viața fotografului Lee Miller (ea este și producător). Câștigătoarea de Oscar are și un rol în filmul lui James Cameron „Avatar: The Way of Water”, care urmează să fie lansat în decembrie.

Primul roman al lui Diaz, „In the Distance”, a fost finalist la Premiul Pulitzer și la Premiul PEN/Faulkner.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet va juca în sezonul 3 al serialului „I Am” de la Channel 4