Trailerul „Avatar: The Way of Water” a strâns 148,6 milioane de vizualizări într-o singură zi

De: Nicoleta Lepădatu / 11.05.2022, 07:33
Trailerul „Avatar: The Way of Water” a strâns 148,6 milioane de vizualizări într-o singură zi

Primul teaser trailer pentru continuarea lui James Cameron „Avatar: The Way of Water” a stârnit un mare interes atunci când a debutat online luni dimineața, după ce a fost proiectat exclusiv în cinematografe în weekend.

Teaserul și-a încheiat prima fereastră online de 24 de ore cu 148,6 milioane de vizionări, inclusiv 23 de milioane doar din China, potrivit Disney și 20th Century.

Acesta este un record care le depășește chiar și pe cele ale filmelor recente din seria „Star Wars”, inclusiv „Star Wars: The Rise of Skywalker”. Ca și în cazul „Avatar 2”, trailerul pentru filmul respectiv a fost proiectat, de asemenea, exclusiv în cinematografe în primă fază.

Vizualizările lui „Avatar: The Way of Water” pe YouTube și pe rețelele de socializare nu le includ pe cele ale milioanelor de oameni care vizionează teaserul pe marele ecran înainte de „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, care a strâns la box office în weekendul lansării o sumă enormă de 180,5 milioane de dolari în America și aproape 450 de milioane de dolari în restul lumii.

Continuarea lui Cameron, care va fi lansată în cinematografe pe 16 decembrie, se concentrează pe revenirea lui Jake Sully, interpretat de Sam Worthington, împreună cu Na’vi Neytiri, interpretată de Zoe Saldaña, și familia lor, și eforturile pe care le fac pentru a se menține în siguranță.

Printre starurile care revin se numără, de asemenea, Sigourney Weaver în rolul Dr. Grace Augustine și Stephen Lang în rolul colonelului Miles Quaritch, iar noii veniți îi includ pe Vin Diesel și Kate Winslet.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: A fost lansat trailerul „Avatar: The Way of Water” (Video)