Kate Winslet va juca rolul principal în „The Palace”, seria limitată HBO, în regia lui Stephen Frears

De: Nicoleta Lepădatu / 27.07.2022, 13:03
Kate Winslet va juca rolul principal în „The Palace”, seria limitată HBO, în regia lui Stephen Frears

Kate Winslet urmează să joace rolul principal în cel de-al patrulea serial al ei pentru HBO, drama „The Palace”.

Serialul spune povestea unui an petrecut între zidurile palatului unui regim autoritar, în timp ce acesta începe să se destrame.

Winslet va fi și producător executiv al seriei, pe lângă rolul principal. Will Tracy a creat show-ul și va fi și producător executiv și showrunner. Stephen Frears regizează, dar este și producător, Frank Rich fiind și producător executiv. Seth Reiss, Juli Weiner, Jen Spyra, Gary Shteyngart și Sarah DeLappe vor scrie scenariul.

„Suntem onorați să lucrăm cu acest grup incredibil de oameni talentați la „The Palace”,” a declarat Francesca Orsi, vicepreședinte executiv al HBO Programming. „Faptul că îi avem pe Kate Winslet și pe Stephen Frears, două dintre cele mai importante nume ale industriei noastre (care – remarcabil – nu au colaborat niciodată până acum), care își unesc forțele pentru a aduce la viață scenariile extraordinare și originale este un vis devenit realitate pentru noi.”

S-a anunțat în iunie că Winslet va juca în seria limitată HBO „The Trust”, bazată pe romanul cu același nume al lui Hernan Diaz. Înainte de asta, a jucat în „Mare of Easttown”, tot la HBO, pentru care a câștigat premiul Emmy pentru cea mai bună actriță într-o serie limitată. Ea a câștigat anterior la aceeași categorie în 2011 pentru serialul HBO „Mildred Pierce”.

Kate Winslet este cunoscută și pentru cele șapte nominalizări la Oscar, inclusiv pentru filme precum „Titanic”, „Iris” și „Little Children”. A câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță pentru munca sa din filmul „The Reader” în 2009.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet va juca în sezonul 3 al serialului „I Am” de la Channel 4