Kid Cudi va juca în „September 17th”, filmul care reprezintă debutul regizoral al lui Brittany Snow

De: Nicoleta Lepădatu / 13.03.2022, 21:39
Kid Cudi va juca în „September 17th”, filmul care reprezintă debutul regizoral al lui Brittany Snow

Brittany Snow a anunțat că Scott Mescudi, mai cunoscut sub numele său de scenă Kid Cudi, a fost distribuit în debutul ei regizoral, filmul  „September 17th”.

Într-un interviu acordat publicației Variety despre „X” de la A24 și filmul „South by Southwest” în care Cudi și Snow joacă împreună, cei doi și-au împărtășit entuziasmul de a continua să colaboreze.

„Nu pot să vorbesc prea mult despre asta, cu excepția faptului că Scott joacă un rol în film, așa că e grozav”, a spus Brittany Snow.

„Nu îmi venea să cred că mă vrea în proiectul ei”, a spus Cudi. „Mi-a povestit despre lungmetraj în timp ce eram pe platourile de filmare [pentru „X”], dar nu mi-a cerut niciodată să fiu în el”. „Mi-am spus: ’Poate că așteaptă să vadă cum va ieși [„X”].’ Va fi minunat. Scenariul este cu adevărat grozav.”

„M-am uitat mult la Ti [West, regizorul lui ‘X’] în timpul filmărilor”, a spus Snow. „Și cred că ceea ce am învățat de la el și voi lua cu mine este specificul de a cunoaște linia generală a ceea ce vrei și de a fi cu adevărat puternic și clar în convingerile tale despre asta. Îmi place să mă joc pe platoul de filmare, dar asta merge foarte bine mai ales când știi că regizorul tău se pricepe la exact ceea ce își doresc și ceilalți. Sper să pot fi la înălțimea a ceea ce toți ceilalți au făcut.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ariana Grande și Kid Cudi au lansat o piesă pentru coloana sonora a filmului Netflix „Don’t Look Up”