Kristen Stewart a început să aleagă distribuția pentru debutul ei regizoral cu ”The Chronology of Water”

De: Nicoleta Lepădatu / 29.10.2021, 16:08
Kristen Stewart a început să aleagă distribuția pentru debutul ei regizoral cu ”The Chronology of Water”

Se știe de ceva vreme că actrița Kristen Stewart se pregătește pentru o călătorie cu ea în spatele camerei, cu o adaptare a cărții ”The Chronology of Water”. Stewart a vorbit cu publicația Variety despre film și despre stadiul actual al proiectului. Actrița a spus că în această perioadă alege distribuția filmului, în prezent făcându-se castingul pentru rolul principal, cel al autoarei Lidia Yuknavitch.

„Suntem în mijlocul procesului de casting”, a spus Kristen Stewart. „Ne-am adunat împreună și ne-am gândit la asta foarte mult timp. Sunt atât de încântată. Am avut tot timpul necesara pentru a afla ce ne dorim. Unele dintre aceste proiecte durează un deceniu pentru a se concretiza. Acum este clar că o să facem filmul acesta. Căutăm și o să găsim cea mai potrivită Lidia Yuknavitch.”

Potrivit lui Stewart, în ultima vreme un lucru la fel de important pe care l-a făcut a fost să găsească potențiali investitori. „Nu avem nevoie de foarte multe resurse. Este un film cu adevărat mic. Este ceva în care mi-aș fi dorit să fiu distribuită acum câțiva ani.”

În calitate de scriitoare și regizor, Stewart a fost întrebată dacă are vreun plan să aibă o apariție asemănătoare lui Alfred Hitchcock în film. Răspunsul ei a fost unul tranșant: „Nu. De fapt, nu există niciun rol pentru mine. Cred că, în funcție de cine o interpretează pe Lydia, aș putea să o joc pe sora ei mai mare, dar probabil că nu. Am încercat să găsesc o modalitate de a intra acolo, dar nu cred.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kristen Stewart a debutat în rolul prințesei Diana