„Spencer”: Trailerul filmului despre prințesa Diana, cu Kristen Stewart, a fost lansat

De: Ana Obretin / 27.08.2021, 09:54

Actrița Kristen Stewart s-a metamorfozat pentru rolul prințesei Diana în filmul „Spencer”, iar partitura i-ar putea aduce un Oscar anul viitor, potrivit specialiștilor. După imagini și un afiș, a fost lansat online și trailerul, de distribuitorul său american, Neon.

Având pe fundal un cover al piesei „Perfect Day” a lui Lou Reed, trailerul prezintă o Kristen Stewart copie a Lady Diana. Actrița, care anterior a jucat rolul actriței Jean Seberg, s-a transformat uimitor pentru acest film.

„Spencer” prezintă acel weekend în care prințesa Diana a decis să-l părăsească pe prințul Charles, în 1991, în timpul sărbătorilor de Crăciun petrecute la domeniul Sandringham din Marea Britanie. 

Filmul, care va fi prezentat la Festivalul de la Veneția la începutul lunii septembrie, este semnat de regizorul chilian Pablo Larrain, cunoscut în special pentru „Jackie”, un film despre Jackie Kennedy, cu Natalie Portman.

„Spencer” va fi lansat în toamna acestui an în Statele Unite ale Americii, cu doar câteva luni înainte de împlinirea a 25 de ani de la decesul prințesei Diana.

În paralel, serialul „The Crown” va prezenta în cel de-al cincilea sezon, ce va fi difuzat în această toamnă, ultimii ani din viața Dianei. Prințesa va fi interpretată de australianca Elizabeth Debicki, cunoscută din superproducția „Tenet”, de Christopher Nolan.

CITEȘTE ȘI: The Crown: Istoria din spatele sezonului 4 de pe Netflix

Filmările pentru „Spencer”, în care Kristen Stewart joacă rolul prințesei Diana, au debutat în Marea Britanie

Kristen Stewart o interpretează pe Coco Chanel într-un film de Karl Lagerfeld

Foto: Profimedia Images