Kim Cattrall este un mogul al industriei de makeup în serialul Netflix „Glamorous”

De: Ana Obretin / 11.06.2022, 10:44
Kim Cattrall este un mogul al industriei de makeup în serialul Netflix

Pentru mulți fani ai francizei „Totul despre sex/ Sex and the City”, Kim Cattrall a fost definiția glamour. Poate fi unul dintre motivele pentru care următorul ei proiect TV este „Glamorous”, un serial Netflix în care Cattrall va juca rolul unui mogul al industriei de makeup.

„Glamorous”, care a fost comandat inițial de postul CW, în 2019, spune povestea lui Marco Mejia (interpretat de artistul non-binar Miss Benny), un personaj queer care ajunge să lucreze în compania de cosmetice a personajului interpretat de Cattrall, Regina Madolyn Addison. Slujba este prima șansă a lui Marco de a-și da seama ce vrea de la viață și ce înseamnă cu adevărat să fii queer.

CITEȘTE ȘI: 10 vedete care au renunțat la telefon mobil, de la Tom Cruise la Elton John

Cine conduce topul vedetelor de pe micul ecran cel mai bine plătite

Netflix a preluat serialul, care va avea inițial 10 episoade. Proiectul va fi filmat la Toronto, începând cu luna iulie. „Glamorous” este scris și produs executiv de Jordon Nardino, cu Damon Wayans Jr. și Kameron Tarlow de la Two Shakes Entertainment ca producători executivi.

În 2021, Cattrall a interpretat-o ​​pe naratoarea Sophie în filmul Hulu „How I Met Your Father” și a jucat rolul unei bunici bogate din New Orleans în producția Peacock „Queer as Folk”. Ea va putea fi văzută în drama Lionsgate „About My Father”, cu Robert De Niro în rolul principal, scrie Variety.

Kim Cattrall a primit cinci nominalizări la Emmy pentru portretul ei revoluționar al Samanthei Jones din franciza „Sex and the City”, dar a renunțat la personaj după ce a văzut scenariul celui de-al treilea lungmetraj, în 2017. Mișcarea l-a determinat pe Michael Patrick King să reimagineze franciza fără Cattrall, în forma serialului „And Just Like That”, difuzat la HBO Max.

„Dai dovadă de o mare înțelepciune să știi când este suficient”, a declarat Cattrall pentru Variety în luna mai. „De asemenea, nu am vrut să compromit ceea ce a fost show-ul pentru mine. Calea de urmat părea clară”, a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI: Totul despre „Sex and the City – continuarea”, „And just like that…”

Foto: Profimedia Images