Totul despre „Sex and the City – continuarea”, „And just like that…”

De: Ana Obretin / 20.09.2021, 16:03
Totul despre

HBO Max a dezvăluit duminică seară, la gala premiilor Emmy, primele imagini din continuarea serialului „Totul despre sex/ Sex and the City”, intitulată „And just like that..”, iar printre ele se numără una în care Carrie și Mr. Big se sărută pasional.

În ianuarie, platforma HBO Max a anunțat că a comandat o continuare pentru „Sex and the City”, compusă din zece episoade. Cu trei dintre vedetele serialului original în distribuție: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon. Pe de altă parte, Kim Cattrall, care nu și-a ascuns niciodată dorința de a întoarce pagina, nici conflictul virulent cu Sarah Jessica Parker, nu s-a întors în noua producție. Iată mai jos tot ce trebuie să știi despre miniseria „Totul despre sex”.

„Sex and the City – continuarea” – data de difuzare

Până în prezent, HBO Max nu a anunțat o dată de lansare. La începutul lunii iunie, Sarah Jessica Parker a pozat cu Kristin Davis și Cynthia Nixon în timpul lecturii scenariului primelor episoade, care precedă de obicei filmarea.

„Totul despre sex – continuarea” – distribuția

Trei dintre cele patru vedete ale show-ului, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon, vor reveni la rolurile Carrie, Charlotte, respectiv Miranda. Însă Kim Cattrall a refuzat să-ți reia rolul, deci Samantha a fost scoasă din joc. Din distribuție va face parte și Chris Noth. „Cum am putea face un nou capitol din istoria ‘Sex and the City’ fără Mr. Big?”, a comentat producătorul executiv Michael Patrick King.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SJP (@sarahjessicaparker)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chris Noth (@chrisnothofficial)

El nu este singurul om din viața lui Carrie care s-a întors, din distribuție făcând parte și John Corbett, interpretul lui Aidan. De asemenea, își vor relua rolurile David Eigenberg, alias Steve, soțul Mirandei, Evan Handler, adică Harry, soțul lui Charlotte, Willie Garson, cel mai bun prieten gay al lui Carrie, și Mario Cantone, ca Anthony, prietenul lui Charlotte. „Toată lumea este încântată să poată continua poveștile acestor iubite personaje din ‘Sex and the City; alături de actorii care ne-au făcut să îi iubim”, a spus Michael Patrick King. Vor apărea și noi personaje, începând cu Che Diaz, un actor de comedie non-binar care găzduiește un podcast în care Carrie este deseori invitată. De asemenea, fanii „Grey’s Anatomy” o vor regăsi pe actrița Sara Ramirez, care a jucat-o pe Callie Torres în serialul cu tematică medicală. Producătorii au mizat mult pe diversitate în această miniserie, fiind incluse în distribuție și mai multe actrițe de culoare, pentru a reflecta realitatea New York-ului, a spus Casey Bloys, manager de conținut pentru HBO Max.

„Sex and the City – continuarea” – intriga

Continuarea are subtitlul „And Just Like That…” („Și astfel că”). Fanii le vor descoperi pe Miranda, Carrie și Charlotte, „care au navigat în realitatea complicată a vieții și a prieteniei de la 30 de ani până la realitatea și mai complicată a vieții și a prieteniei de la 50 de ani”. Dar cum va fi explicată absența Samanthei? Potrivit lui Casey Bloys, Sarah Jessica Parker și Michael Patrick King „nu încearcă să refacă ‘Sex and the City’. Nu încearcă să spună că aceste personaje își retrăiesc viața de la 30 de ani. Este o poveste despre femeile de cincizeci de ani, care se confruntă cu ceea ce se confruntă oamenii care au 50 de ani”. Deci, „la fel ca în viața reală, există oameni care vin în viața ta, alții care pleacă. Prietenii care se destramă, altele care încep. Nu ai neapărat aceiași prieteni la 50 de ani ca la 30 de ani”, a spus Bloys. 

„Totul despre sex – continuarea” – primele imagini

HBO Max a dezvăluit duminică seară un trailer cu viitoarele sale producții, în care au fost strecurate chiar primele imagini din continuare. Iată care este: 

„Sex and the City – continuarea” – ce salariu au primit actrițele principale

Peste 10 milioane de dolari este salariul pe care îl va primi fiecare dintre cele trei staruri ale seriei „Sex and the City”. Suma nu a impresionat-o însă pe Kim Cattrall, care a fost foarte fermă în decizia de-a nu se mai întoarce în această franciză. Anul trecut, actrița a declarat pentru The Guardian că “i-a plăcut foarte mult ‘Sex and the City’, însă, după cel de-al doilea film, i-a ajuns și nici nu încape discuție despre acceptarea unui rol într-un al treilea film”.

CITEȘTE ȘI: Chris Noth revine, oficial, în noul capitol „Totul despre sex”

Sarah Jessica Parker este hotărâtă să-l aducă pe Hugh Grant în noul “Totul despre sex”

Cum va evolua personajul Mr. Big în viitoarea miniserie “Sex and the City”?

Foto: Profimedia Images