Sarah Jessica Parker este hotărâtă să-l aducă pe Hugh Grant în noul “Sex and the City”

De: Loredana Toma / 19.04.2021, 15:54
Sarah Jessica Parker este hotărâtă să-l aducă pe Hugh Grant în noul “Sex and the City”

Actrița americană Sarah Jessica Parker, prietenă a actorului Hugh Grant, este foarte hotărâtă să-l facă pe acesta să accepte să joace în noua miniserie din franciza “Totul despre sex/ Sex and The City”, intitulată “And Just Like That…”, care va fi difuzată de HBO Max

Se pare că actorul nu este doar în topul preferințelor lui Parker, ci și al platformei  de streaming HBO Max, cu care Grant a colaborat foarte bine pentru producția “The Undoing”, lansată anul trecut.

“Sarah Jessica Parker vrea neapărat un nume foarte puternic, ca Hugh Grant, în distribuție”

Sarah Jessica Parker are această idee la care ține foarte mult, cum că are nevoie de un nume extrem de puternic pentru noua producție „And Just Like That…”, pentru a suplini, cumva, atât lipsa actriței Kim Cattrall, care interpreta rolul efervescentei Samantha Jones, cât și posibila lipsă a lui Chris Noth, Mr. Big, a cărui întoarcere în miniserie nu este încă sigură. Potrivit informațiilor de până acum, nu există încă un rol clar pentru Chris Noth și nici garanția că acesta va accepta să revină. De altfel, nici reîntoarcerea lui John Corbett, care l-a interpretat pe Aidan Shaw, nu este garantată, deși acesta a declarat că va reveni în noua miniserie, potrivit The Mirror.

În ceea ce îl privește pe Hugh Grant, acesta este unul dintre fanii show-ului, iar producătorii dispun de un buget suficient de mare încât să-l facă pe actor să accepte rolul.

Grant a jucat alături de Sarah Jessica Parker în thrillerul din anii ‘90, intitulat “Extreme Measures” și în comedia romantică din 2009 “Did You Hear About the Morgans?”.

Noua serie “And Just Like That…” va reveni fără personajul Samantha Jones și va intra în producție în acest an. Detalii despre distribuție urmează să fie făcute publice, însă, până acum, se știe că Sarah Jessica va juca împreună cu fostele colege Kristin Davis și Cynthia Nixon.

În schimb, există multe speculații în jurul revenirii lui Chris Noth, iar însuși actorul a dat de înțeles, printr-un mesaj publicat pe platforma Instagram, că orice decizie poate fi modificată. “Totul se poate schimba, inclusiv anunțurile pentru un rol”, a scris acesta.

CITEȘTE ȘI: HBO Max confirmă o nouă miniserie “Sex and the City”

Sarah Jessica Parker, la un pas să refuze rolul din „Sex and the City“. Care a fost motivul?

Foto: Profimedia Images