Kim Kardashian West va lansa o colecție vestimentară în colaborare cu casa de modă Fendi

De: Nicoleta Lepădatu / 26.10.2021, 08:31
Kim Kardashian West va lansa o colecție vestimentară în colaborare cu casa de modă Fendi

Kim Kardashian West va lansa o colecție vestimentară în colaborare cu casa de modă Fendi, prin intermediul brandului ei Skims.

Colecţia de articole vestimentare mulate a căror design a fost realizat de Kim Kardashian West şi de creatorul britanic Kim Jonesva fi lansată pe 9 noiembrie, au anunțat reprezentanții Fendi.

Acest proiect a fost realizat în contextul în care casele de modă de lux încearcă să se promoveze cât mai bine în peisajul media actual prin intermediul unor colaborări realizate cu diverse celebrităţi, inclusiv cu rapperi şi staruri ale stilului muzical K-pop, dorind să îşi facă astfel reclamă în faţa milioanelor de fani ai acestora.

Brandul Skims, care a fost evaluat în aprilie la 1,6 miliarde de dolari, a crescut în popularitate în rândul tinerilor cumpărători după ce a fost lansat de Kim Kardashian West în 2019, ajutat de notorietatea vedetei de reality-show şi de numeroşii ei admiratori de pe reţelele de socializare.

În trecut, casa de modă Fendi a colaborat cu cântăreaţa rap Nicki Minaj şi cu artistul Joshua Vides.

Kim Jones, care este directorul artistic al casei Fendi pentru colecţiile feminine – funcţie preluată de la Karl Lagerfeld – şi, totodată, directorul artistic al colecţiilor masculine create de casa Dior, deţinută tot de grupul LVMH, este renumit pentru flerul dovedit de-a lungul anilor în ceea ce priveşte creşterea notorietăţii unui brand din industria modei graţie unor colaborări cu artişti şi cu personalităţi populare din domeniul cultural.

Kim Jones a lucrat cu rapperul Travis Scott pentru a realiza împreună designul colecţiei masculine de primăvară a casei Dior şi cu Donatella Versace pentru colecţia „Fendace”, care a combinat noile creaţii vestimentare ale caselor Fendi şi Versace.

Cele două case italiene au încheiat Săptămâna Modei de la Milano cu o colecţie comună ce a combinat cu succes motivele greceşti din stilul Versace cu monogramele casei Fendi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kim Kardashian a plătit 25.000 de dolari pentru costumul lui Janet Jackson din clipul “If”