Kim Kardashian a plătit 25.000 de dolari pentru costumul lui Janet Jackson din clipul “If”

De: Loredana Toma / 17.05.2021, 13:18
Kim Kardashian a plătit 25.000 de dolari pentru costumul lui Janet Jackson din clipul “If”

Vedeta TV Kim Kardashian a cumpărat costumul lui Janet Jackson din videoclipul “If”, din 1993, la o licitație, pentru 25.000 de dolari.

Recent cântăreața Janet Jackson a anunțat că va scoate la licitație mai multe obiecte personale, unele din copilărie, dar și costume de scenă și chiar o rochie de mireasă, iar banii vor merge către organizația nonprofit Compassion International, care, cu ajutorul bisericilor, ajută copiii defavorizați. Licitația “Iconic Treasures From the Legendary Career and Life of Janet Jackson” a avut loc în weekend, la casa Julien Auctions din Los Angeles, și a marcat cea de-a 55-a aniversare a starului american.

“Sunt un mare fan al lui Janet Jackson. Nu-mi vine să cred că am câștigat la licitație acest costum”, a scris Kim, duminică, pe Instagram. “La mulți ani, regină!”, a adăugat vedeta show-ului “Keeping Up With The Kardashians”. La rândul ei, Janet i-a mulțumit  lui Kim, precizându-i că “speră ca ținuta să-i aducă cel puțin la fel de multă plăcere cât i-a adus ei”.

Pe de altă parte, aceasta nu este pentru prima oară când Kim Kardashian achiziționează costume de colecție care le-au aparținut membrilor familiei Jackson. Ea a plătit 65.000 de dolari pentru ca fiica sa, North, în vârstă de 7 ani, să poarte o geacă ce i-a aparținut cântărețului Michael Jackson și a mai investit și într-o pălărie albă pe care artistul a purtat-o în clipul melodiei “Smooth Criminal”, din 1988.

Pe de altă parte, Janet Jackson a declarat că se desparte cu greu de lucrurile ei personale. “Nu-mi vine să cred că este pentru ultima oară când mai văd aceste costume, însă totul este pentru o cauză bună”, a precizat artista, potrivit Daily Mail.

Costumul din clipul “Scream” a fost vândut pentru 125.000 de dolari

Printre cele peste o mie de produse scoase la licitație au fost mai multe costume de scenă din concerte și videoclipuri legendare, cum este cel din clipul piesei “Scream”, în care artista a apărut alături de fratele său, Michael Jackson. Costumul a fost vândut la prețul de 125.000 de dolari. De altfel, și cel din clipul piesei “Rhythm Nation” a fost vândut, pentru 81.000 de dolari. 

CITEȘTE ȘI: Janet Jackson, despre moartea lui Michael și incidentul de la Super Bowl, într-un documentar de 4 ore

Janet Jackson, lider în topuri cu un album din ’86, după scuzele publice ale lui Justin Timberlake

Kim Kardashian le aminteşte fanilor pe Instagram ca soţul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară

Kim Kardashian e cea mai periculoasă celebritate în online

Kim Kardashian, pe vremea când poza în Playboy! Atenţie forme voluptoase!

Foto: Profimedia Images