Kim Kardashian se joacă cu emoțiile bărbaților, pe Instagram

De: Loredana Toma / 07.05.2021, 18:23
Kim Kardashian se joacă cu emoțiile bărbaților, pe Instagram

Kim Kardashian se joacă cu emoțiile bărbaților, dar și ale surorii sale Khloé, după cum arată comentariile la cea mai recentă fotografie publicată de vedetă pe platforma Instagram. “Oh, acum te joci cu emoțiile mele”, a comentat Khloé Kardashian.

Vedeta reality show-ului “Keeping Up With The Kardashians”, în vârstă de 40 de ani și în proces de divorț de rapperul Kanye West, a publicat o fotografie în care apare cu o perucă lungă și blondă, un machiaj perfect și un costum de baie negru, cu tăieturi îndrăznețe, ce-i dezvăluie abdomenul bronzat și perfect tonifiat. Kim s-a fotografiat chiar la sala de fitness, arătându-le celor peste 200 de milioane de admiratori de pe platformă cum face sport. Fotografia a primit peste patru milioane de aprecieri, iar majoritatea celor peste 25.000 de comentarii sunt compuse din emoji-uri sub formă de inimi roșii și flăcări. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Invitațiile romantice nu s-au lăsat deloc așteptate de când Kim Kardashian este single 

De curând, surse din anturajul vedetei au declarat că aceasta este mult mai fericită și mai liniștită după ce a încheiat  povestea cu fostul soț și că nu este interesată, pentru moment, de o nouă relație, însă nici nu respinge complet această opțiune. Totodată, potrivit Daily Mail, vedeta nu duce lipsă de invitații romantice de la bărbați, de la sportivi recunoscuți mondial până la actori și oameni de afaceri influenți și chiar membri de familii regale. Kim a declarat recent că este preocupată doar de familie în prezent, în timp ce se pregătește intens și pentru examenul pentru intrarea în barou.

CITEȘTE ȘI: Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

Kim Kardashian le aminteşte fanilor pe Instagram ca soţul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară

Kim Kardashian e cea mai periculoasă celebritate în online

Kim Kardashian, pe vremea când poza în Playboy! Atenţie forme voluptoase!

Foto: Profimedia Images