Trupa Kiss şi-a anulat cele 12 concerte la Zappos Theater din Las Vegas, după ce un membru al echipei a murit din cauza Covid-19

De: Nicoleta Lepădatu / 01.11.2021, 14:22
Trupa Kiss şi-a anulat cele 12 concerte la Zappos Theater din Las Vegas, după ce un membru al echipei a murit din cauza Covid-19

Trupa americană Kiss şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas, la două săptămâni după ce unul dintre tehnicienii de sunet a murit din cauza Covid-19, conform publicației Billboard.

Trupa glam rock Kiss urma să susţină o serie de 12 concerte la Zappos Theater la Planet Hollywood, începând cu ultima săptămână a anului şi până în februarie 2022. Aceasta era considerată ultima rezidenţă a formației în Las Vegas.

Live Nation, care producea show-ul, a confirmat anularea rezidenţei, fără să dezvăluie însă motivele.

Reprezentanţii Zappos Theater au anunţat simplu pe Twitter: „Din păcate, Kiss şi-a anulat rezidenţa”.

Mai mulţi membri ai grupului şi echipei, inclusiv basistul Gene Simmons şi solistul Paul Stanley, au contractat Covid-19 în ultimele luni, iar Fran Stueber, tehnician al grupului de două decenii, a murit pe 17 octombrie, la vârsta de 52 de ani, după ce s-a îmbolnăvit.

Kiss se află în prezent în turneul „End of the Road”, anunţat ca ultimul al trupei, care a început în ianuarie 2019 şi continuă după ce numeroase show-uri au fost anulate din cauza pandemiei, apoi a cazurilor de Covid-19 din cadrul echipei.

Rezidența artistică din Las Vegas ar fi însemnat şi ultimele concerte ale trupei în Statele Unite. Pe plan internaţional, grupul are programate evenimente până în iulie 2022.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trupa Kiss a amânat alte patru concerte după ce și Gene Simmons a fost confirmat cu Covid-19

Un concert Kiss a fost anulat după ce solistul Paul Stanley a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Netflix va produce o biografie a trupei Kiss, “Shout It Out Loud”

 

Tags: