Trupa Kiss a amânat alte patru concerte după ce și Gene Simmons a fost confirmat cu Covid-19

De: Nicoleta Lepădatu / 01.09.2021, 10:30
Trupa Kiss a amânat alte patru concerte după ce și Gene Simmons a fost confirmat cu Covid-19

Următoarele patru concerte ale trupei de rock americane Kiss au fost amânate, pentru că basistul Gene Simmons a fost testat pozitiv pentru COVID-19, la doar cinci zile după ce trupa a trebuit să anuleze un spectacol deoarece solistul Paul Stanley fusese confirmat pozitiv.

Trupa a făcut anunțul marți, spunând că muzicienii și membrii echipei tehnice vor trebui să rămână acasă și să se autoizoleze în următoarele 10 zile. Se crede că simptomele lui Simmons sunt ușoare, iar turneul lui Kiss va începe din nou pe 9 septembrie la Amfiteatrul FivePoint din Irvine, California.

Trupa Kiss a dat un comunicat în care a spus: Kiss va amâna următoarele patru spectacole ale turneului. În timp ce Paul Stanley a scris recent pe Twitter că și-a revenit după COVID, Gene Simmons a fost testat acum pozitiv și are simptome ușoare. Trupa și echipa de scenă vor rămâne acasă și se vor izola pentru următoarele 10 zile, iar medicii au spus că turneul ar trebui să poată fi reluat pe 9 septembrie, la FivePoint Amphitheatre din Irvine, CA. Toate biletele achiziționate anterior vor fi valabile pentru noile date, odată anunțate. Mai multe informații vor fi trimise prin e-mail direct deținătorilor de bilete ”.

Paul Stanley a spus că s-a vindecat şi a confirmat că a avut o formă uşoară a bolii. După ce în urmă cu o săptămână a fost anunţat că a fost diagnosticat cu Covid-19, reprezentanţii trupei au precizat că toţi artiştii şi echipa au fost vaccinaţi.

Turneul trupei, intitulat „The Final Tour Ever: End of the Road”, ar trebui să continue până la începutul lunii octombrie, în SUA, apoi Kiss are concerte programate în străinătate, iar pe 29 decembrie trebuie să revină în State, pentru 12 show-uri în Las Vegas. Alte concerte internaţionale sunt programate până în iulie 2022, dar nu a fost anunţat un final al seriei.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Un concert Kiss a fost anulat după ce solistul Paul Stanley a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Tags: