Solistul Right Said Fred, spitalizat din cauza COVID, este în continuare împotriva vaccinării

De: Ana Obretin / 23.08.2021, 16:11
Solistul Right Said Fred, spitalizat din cauza COVID, este în continuare împotriva vaccinării

Richard Fairbrass, membru al grupului Right Said Fred, a fost spitalizat de urgență după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, însă, în pofida acestui fapt, muzicianul refuză în continuare să accepte vaccinarea.

Duoul Right Said Fred, format din frații Richard și Fred Fairbrass și cunoscut pentru hitul „I’m too sexy”, a primit critici acerbe în mediul online în ultimul an, după ce și-a exprimat opoziția față de vaccinare în mai multe rânduri. Mai mult, cei doi au publicat pe Twitter fotografii de la un marș antivaccinare la care au participat în septembrie anul trecut, în centrul Londrei.

Richard, în vârstă de 67 de ani, a fost dus la spital săptămâna trecută din cauză că suferea de insuficiență respiratorie. Anterior, Richard a numit serul o „înșelătorie”, iar, după spitalizare, a declarat pentru MailOnline: „Acest vaccin este doar pentru uz experimental. Nu am de gând să primesc unul acum”. 

Potrivit Public Health England, 74% dintre persoanele cu vârsta sub 50 de ani spitalizate nu au primit a doua sau prima doză de vaccin. Statisticile rețelei de sănătate publică din Marea Britanie mai arată că două treimi dintre cei sub 50 de ani care au murit din cauza virusului nu au fost vaccinați. 

CITEȘTE ȘI: Actorul Sean Penn susține vaccinarea obligatorie pentru americani

Arnold Schwarzenegger, celor care nu se vaccinează: „La naiba cu libertatea voastră”

CNN concediază trei angajați pentru că au venit la muncă nevaccinați

Foto: Profimedia Images