Lady Gaga își plănuiește răzbunarea în noul trailer „House of Gucci” (VIDEO)

De: Ana Obretin / 29.10.2021, 15:28
Lady Gaga își plănuiește răzbunarea în noul trailer

Compania MGM a lansat un nou trailer pentru „House of Gucci”, filmul său plin de staruri ca Lady Gaga, Salma Hayek și Al Pacino, în regia lui Ridley Scott.

Având pe coloana sonoră piesa „Sweet Dreams (Are Made of This)”, a duoului pop britanic Eurythmics, noul trailer prezintă prima întâlnire dintre Patrizia Reggiani (Lady Gaga), o membră din pătura de sus a societății italiene, soțul ei, Maurizio Gucci (Adam Driver), și cunoscuta lui familie, potrivit Variety.

CITEȘTE ȘI: De la „Dune” la „House of Gucci” – 13 filme de neratat toamna aceasta la cinema (VIDEO)

Madalina Ghenea este Sophia Loren în filmul cu Lady Gaga „House of Gucci”

„House of Gucci” va spune povestea adevărată a asasinarii lui Maurizio și a prăbușirii dinastiei Gucci din domeniul modei. Reggiani a fost judecată și condamnată pentru orchestrarea uciderii fostului ei soț, în 1998.

„House of Gucci” – ansamblu impresionant de staruri

Producția este regizată de Ridley Scott. Epopeea medievală a acestuia „The Last Duel/ Ultimul duel” a avut premiera în cinematografe în urmă cu mai puțin de două săptămâni. În timp ce acesta are îi are în distribuție pe actorii Jodie Comer, Matt Damon și Ben Affleck, filmul „House of Gucci” prezintă un alt ansamblu impresionant de staruri – Adam Driver (care se reunește cu Scott după „Ultimul duel”), Lady Gaga, un aproape de nerecunoscut Jared Leto, Jeremy Irons.

Roberto Bentivegna a scris scenariul, iar MGM, Bron Creative și Scott Free Productions au produs pelicula. Filmat în Europa, „House of Gucci” va marca primul rol al lui Gaga într-un lungmetraj de „A Star is Born” (2018), pentru care a fost nominalizată la Oscar.

„House of Gucci” va ajunge în cinematografe pe 24 noiembrie. Urmărește trailerul de mai jos:

CITEȘTE ȘI: Creatorul de moda Roberto Gucci a murit

Copiii cuplului Jennifer Lopez – Marc Anthony pozeaza pentru Gucci

Foto: Cinema City