Madalina Ghenea este Sophia Loren în filmul cu Lady Gaga „House of Gucci”

De: Ana Obretin / 22.03.2021, 18:09
Madalina Ghenea este Sophia Loren în filmul cu Lady Gaga

Actrița Madalina Ghenea intră în pielea unei legende a cinematografiei, Sophia Loren, în filmul „House Of Gucci”, în care rolul principal este jucat de Lady Gaga.

Cineastul Ridley Scott a filmat în ultimele săptămâni la Roma, Milano, Florența, Como și Aosta pentru acest lungmetraj în care Gaga o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci, șeful casei de modă înființate de bunicul său, ucis în 1995 de un asasin plătit.

Filmul produs de MGM va prezenta povestea adevărată a lui Reggiani, care, în 1998, a fost condamnată pentru orchestrarea asasinatului, după ce a descoperit că Maurizio îi fusese infidel. În pofida faptului că a primit inițial o condamnare de 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat 18 ani, înainte de a fi eliberată în 2017.

Actrița de origine română Madalina Ghenea este obișnuită deja cu nume mari de la Hollywood, după ce a jucat în mai multe filme realizate de cineaști de renume, inclusiv „Youth”, de Paolo Sorentino, cu Michael Caine, Harvey Keitel și Jane Fonda, dar și „Zoolander 2”, de Ben Stiller, și „Roman e il suo cucciolo”, de Alessandro Gassmann.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOUSE OF GUCCI (@theguccimovie)

De asemenea, în Italia, unde Ghenea este naturalizată, a participat la versiunea locală a show-ului „Dancing with the Stars”. Nu în ultimul rând, a ținut prima pagină a ziarelor cu relația sa cu fotbalistul Nicolò Zaniolo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOUSE OF GUCCI (@theguccimovie)

Printre vedetele cu care va juca Madalina Ghenea în filmul „House of Gucci”, în afară de Lady Gaga, se mai numără Al Pacino, Adam Driver și Jeremy Irons.

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea a pozat cu fetiţa, pe corperta unei reviste. Arată senzaţional în lenjerie intimă. Talie de viespe şi picioare interminabile

Puţin spus provocatoare! Decolteu până la buric! Madalina Ghenea, ce apariţie pe covorul roşu! – FOTO

Lady Gaga dezvăluie prima imagine de pe platourile „House Of Gucci”

Foto: Profimedia Images