Lady Gaga dezvăluie prima imagine de pe platourile „House Of Gucci”

De: Ana Obretin / 10.03.2021, 10:22
Lady Gaga dezvăluie prima imagine de pe platourile „House Of Gucci”

Lady Gaga a dezvăluit prima imagine de pe platourile de filmare pentru „House Of Gucci”, lungmetrajul regizat de Ridley Scott. Gaga o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci, șeful casei de modă înființate de bunicul său, ucis în 1995 de un asasin plătit.

Filmul MGM va urma povestea adevărată a lui Reggiani, care, în 1998, a fost condamnată pentru orchestrarea asasinatului, după ce a descoperit că Maurizio îi fusese infidel. În pofida faptului că a primit inițial o condamnare de 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat 18 ani, înainte de a fi eliberată în 2016.

Gaga a publicat o fotografie de pe platouri în care apare alături de Adam Driver, actorul care va juca rolul lui Maurizio Gucci. Imaginea este însoțită de textul „Signore e Signora Gucci” (Domnul și doamna Gucci).

„House Of Gucci” este primul film în care joacă Lady Gaga de la „A Star Is Born” (2018), de Bradley Cooper, rol pentru care a fost nominalizată la Oscar. A câștigat atunci doar premiul Oscar pentru cea mai bună piesă originală, pentru „Shallow”, potrivit NME.

„House of Gucci” îi mai are în rolurile principale pe Jared Leto, Robert De Niro și Al Pacino. Scenariul este scris de Roberto Bentivegna și se bazează pe cartea Sarei Gay Forden „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”. Filmul ar putea fi lansat în cinematografe pe 24 noiembrie.

Ridley Scott a încheiat recent filmările pentru „The Last Duel”, în care joacă Adam Driver, Matt Damon, Ben Affleck și Jodie Comer. „Kitbag” va fi următoarea producție a lui Scott după „House of Gucci”, care îi va avea în rolurile principale pe Joaquin Phoenix, în rolul împăratului Napoleon, și Jodie Comer, ca împărăteasa Josephine.

CITEȘTE ȘI: Câinii lui Lady Gaga au fost răpiți, iar îngrijitorul, împușcat în piept; artista oferă recompensă 

 Tony Bennett și Lady Gaga lansează al doilea album împreună  

Lady Gaga va cânta imnul național la ceremonia de învestire a lui Joe Biden 

Lady Gaga, dezvăluiri cutremurătoare despre viol! Artista suferă de o boală mintală 

Apple produce un film despre Bonaparte, care îi reunește pe Joaquin Phoenix și Ridley Scott

Foto: Profimedia Images