Câinii lui Lady Gaga au fost răpiți, iar îngrijitorul, împușcat în piept; artista oferă recompensă

De: Loredana Toma / 25.02.2021, 18:45
Câinii lui Lady Gaga au fost răpiți, iar îngrijitorul, împușcat în piept; artista oferă recompensă

Câinii artistei Lady Gaga au fost răpiți, iar îngrijitorul care îi plimba a fost împușcat în piept. Ryan Fischer îi plimba pe cei trei buldogi francezi ai cântăreței, când doi bărbați îmbrăcați în haine negre au coborât dintr-o mașină, l-au împușcat în piept de patru ori și au furat două dintre cele trei patrupede. Incidentul a avut loc miercuri seară, pe când bărbatul ieșise cu cei trei căței, Koji, Miss Asia și Gustavo, la plimbare în jurul locuinței artistei din West Hollywood.

Între timp, Lady Gaga a anunțat că oferă o recompensă de o jumătate de milion de dolari pentru a-și primi înapoi cățeii.

Ray Fischer a fost transportat de urgență la spital în stare gravă

Potrivit  The Sun, atunci când poliția a ajuns la locul incidentului, Fischer era conștient, dar respira cu dificultate și a fost transportat la spital, în stare gravă.

(Miss Asia) 

Unul dintre căței, Miss Asia, a fost salvat de polițiști și preluat de un bodyguard al artistei, care, miercuri, se afla la Roma.

(Miss Asia, recuperată de bodyguard)

Potrivit TMZ, până în prezent, nimeni nu a fost arestat și nu au fost făcute publice prea multe informații. Totodată, nu se știe nici în ce stare este Fischer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Inițial, apelul la serviciile de urgență a fost făcut pentru a se raporta focuri de armă și abia apoi poliția și-a dat seama că au fost răpiți și niște câini. Totodată, oamenii legii nu au putut să ofere un verdict clar, dacă ținta inițială a fost răpirea câinilor sau Ryan Fischer.

Potrivit mai multor informații din presă, de când a izbucnit pandemia, numărul cazurilor de răpiri de animale, de câini în special, a crescut îngrijorător.

CITEȘTE ȘI: Tony Bennett și Lady Gaga lansează al doilea album împreună  

Lady Gaga va cânta imnul național la ceremonia de învestire a lui Joe Biden 

Lady Gaga, dezvăluiri cutremurătoare despre viol! Artista suferă de o boală mintală 

Foto: Profimedia Images