Tony Bennett și Lady Gaga lansează al doilea album împreună

De: Ana Obretin / 02.02.2021, 10:45
Tony Bennett și Lady Gaga lansează al doilea album împreună

Tony Bennett și Lady Gaga lansează împreună un nou album, la care cei doi au lucrat după ce muzicianul de 94 de ani a fost diagnosticat cu maladia Alzheimer, în 2016.

Informația a apărut după un reportaj publicat luni în AARP, în care a fost făcut public faptul că starul muzicii jazz se luptă de patru ani cu teribila boală. Cântărețul recompensat cu 16 premii Grammy îi poate recunoaște în continuare pe membrii familiei, dar nu este întotdeauna sigur unde se află sau ce se întâmplă în jurul său, după cum a povestit soția acestuia, Susan.

Totuși, în ultimii doi ani, muzicianul a înregistrat un nou album cu prietena sa Lady Gaga. Materialul discografic este o continuare a albumului lor din 2014, „Cheek to Cheek”, și va fi lansat în primăvara acestui an. 

Cu albumul din 2014, Tony Bennett şi-a doborât propriul record şi a devenit, la 88 de ani, cel mai în vârstă artist în viaţă care a lansat un material discografic ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200.
Albumul „Cheek to Cheek” include coveruri interpretate de Tony Bennett şi Lady Gaga după o serie de cântece celebre, precum „Anything Goes” şi „Let’s Face The Music And Dance”. În 2015, cei doi au primit premiul Grammy pentru acest album.
Foto: Profimedia Images