Lady Gaga, Leonardo DiCaprio, Will Smith se află printre prezentatorii Premiilor Sindicatului Actorilor americani 2022

De: Nicoleta Lepădatu / 24.02.2022, 12:40
Lady Gaga, Leonardo DiCaprio, Will Smith se află printre prezentatorii Premiilor Sindicatului Actorilor americani 2022

Membrii distribuției din cele cinci producții nominalizate vor prezenta secvențe din filmele lor la Premiile Sindicatului Actorilor americani 2022, conform publicației The Hollywood Reporter.

Actorii care reprezintă filmele nominalizate vor fi Caitríona Balfe, Jamie Dornan, Jude Hill și Ciarán Hinds din „Belfast”; Daniel Durant, Emilia Jones, Troy Kotsur și Marlee Matlin din „CODA”; Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio și Tyler Perry din „Don’t Look Up”; Lady Gaga și Jared Leto din „House of Gucci”; și Aunjanue Ellis, Saniyya Sidney, Demi Singleton și Will Smith din „King Richard”.

Cea de-a 28-a ediție a Premiilor Sindicatului Actorilor americani 2022 va avea loc duminică, 27 februarie și va fi transmisă simultan pe TNT și TBS de la Barker Hangar din Santa Monica. Gala va fi, de asemenea, pentru prima dată, disponibilă a doua zi pe HBO Max.

Anunțul de miercuri urmează știrii că vedetele Lin-Manuel Miranda, Daveed Diggs și Leslie Odom Jr. vor deschide ceremonia.

Kate Winslet va prezenta cel de-al 57-lea SAG Life Achievement Award pe care i-l va înmâna actriței Helen Mirren, de cinci ori câștigătoare a SAG Award și premiată cu Oscar. Alți prezentatori de premii îi includ pe  Alexandra Daddario, Rosario Dawson, Ross Butler și Vanessa Hudgens, categoriile urmând să fie anunțate în curând.

Pe lângă nominalizările pentru performanța remarcabilă a unei distribuții într-un film, Will Smith și Lady Gaga au câștigat nominalizări pentru rolurile lor principale, în timp ce Balfe, Kotsur și Leto au fost nominalizați la categoriile de cel mai bun actor în rol secundar.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Premiile Sindicatului Actorilor americani: House of Gucci, „Ted Lasso”, „Succesion” conduc nominalizările