Lansarea prequelului „A Quiet Place: Day One” a fost amânat până în 2024

De: Nicoleta Lepădatu / 20.07.2022, 11:14
Lansarea prequelului „A Quiet Place: Day One” a fost amânat până în 2024

Viitorul prequel „A Quiet Place” va fi lansat puțin mai târziu decât se aștepta.

Paramount Pictures a anunțat marți o serie de decizii legate de producțiile sale, inclusiv că „A Quiet Place: Day One”, cunoscută anterior ca „Untitled A Quiet Place” înainte ca noul titlu să fie făcut public la CinemaCon din acest an, va avea lansarea pe 8 martie 2024.

Inițial, filmul ar fi trebuit să intre în cinematografe pe 22 septembrie 2023 și să urmeze lansării „A Quiet Place Part II” în mai 2021, după ce a fost amânată pe fondul pandemiei de COVID-19.

Noul film al regizorului Michael Sarnoski („Pig”) este produs de Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller și John Krasinski, care au regizat primele două titluri din franciza horror. Filmul, care se bazează pe o idee originală a lui Krasinski, este produs de Platinum Dunes și Sunday Night Productions, cu Allyson Seeger ca producător executiv.

De asemenea, a fost anunțat că „If” – regizat de Krasinski și cu Ryan Reynolds în rol principal – își va amâna lansarea cu șase luni, până la 24 mai 2024. Filmul care până de curând nu avea titlu îi are în distribuție pe Krasinski, Phoebe Waller-Bridge, Cailey Fleming, Louis Gossett Jr., Fiona Shaw, Alan S. Kim și Steve Carell. Krasinski, Seeger și Reynolds sunt producători, cu George Dewey și Alexa Ginsburg ca producători executivi.

The Hollywood Reporter a scris anterior că filmul se concentrează pe un bărbat care poate comunica cu prietenii imaginari ai oamenilor și îi împiedică să devină răi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „A Quiet Place 3” a intrat în producție și va fi lansat în 2025