„A Quiet Place 3” a intrat în producție și va fi lansat în 2025

De: Nicoleta Lepădatu / 16.02.2022, 06:43
„A Quiet Place 3” a intrat în producție și va fi lansat în 2025

„A Quiet Place 3” este oficial în lucru, cu o dată propusă a lansării în 2025. John Krasinski a anunțat vestea marți, în timpul unei zile dedicate investitorilor Paramount. Numele niciunui regizor sau scenarist nu au fost făcute publice încă, deși se pare că John Krasinski ar fi o alegere firească.

De la lansare în 2018, franciza „A Quiet Place” a devenit o bijuterie a coroanei pentru Paramount, care are și un spinoff al regizorului „Pig” Michael Sarnoski în lucru pentru 2023, bazat pe o idee de la Krasinski. Primul „Quiet Place”, scris de Krasinksi și echipa formată din Bryan Woods și Scott Beck, l-a transformat și pe regizor în unul de top. Filmul a câștigat recenzii elogioase și 340,9 milioane de dolari la nivel global.

Krasinski a scris și regizat „A Quiet Place 2”, care a avut premiera în mai 2021 ca primul film care a ajuns exclusiv în cinematografe după o închidere de luni de zile a acestora din cauza pandemiei de coronavirus. A încasat 297 de milioane de dolari la nivel global, o sumă remarcabilă în mijlocul pandemiei.

Filmele „The Quiet Place” au loc într-o lume în care Pământul a fost invadat de extratereștri monstruoși care sunt orbi și depind de sunet pentru a-și urmări prada. Krasinksi a jucat alături de soția sa din viața reală, Emily Blunt, în prima parte și a avut o apariție episodică în partea a II-a. Copiii lor de pe ecran sunt interpretați de Noah Jupe și Millicent Simmonds.

Următorul proiect regizoral al lui Krasinski este „If”, care va fi lansat în 2023 și îi are în distribuție pe Ryan Reynolds și Steve Carell.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „A Quiet Place 3”, anunțat pentru 2023