Filmul „A Quiet Place Part II” este din nou lider al box office-ului nord-american

De: Nicoleta Lepădatu / 14.06.2021, 06:24
Filmul „A Quiet Place Part II” este din nou lider al box office-ului nord-american

După ce filmul „Fără Zgomot 2/ A Quiet Place Part II”, al lui John Krasinski a înregistrat cel mai bun debut în box office-ul nord-american de la izbucnirea pandemiei, cu încasări de 48,4 milioane de dolari, acum revine în fruntea clasamentului, cu încasări de 11,7 milioane de dolari de vineri până duminică. De asemenea, pelicula a stabilit, weekendul trecut, un nou record, fiind prima lansată de la debutul pandemiei care a trecut pragul de încasări de 100 de milioane de dolari.

Cu Emily Blunt, Cillian Murphy, Noah Jupe și Millicent Simmonds în distribuție, horrorul „A Quiet Place Part II” urmărește familia Abbott, ce și-a părăsit casa unde au avut loc evenimente tragice și care este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare, în timp ce-și continuă lupta pentru supraviețuire având grijă să nu scoată niciun zgomot.

Anterior, recordul pentru cel mai bun debut în pandemie în America de Nord a fost deținut de „Godzilla vs. Kong”, care a vândut bilete de 30 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea în cinema.


În primul weekend de la lansare, „In the Heights” musicalul în regia lui Jon M. Chu și care îi are în distribuție pe Anthony Ramos, Corey Hawkins, Melissa Barrera și Leslie Grace a ajuns pe locul doi, cu încasări de 11,2 milioane de dolari.

Podiumul este completat de un desen animat, „Peter Iepuraşul 2: Fugit de acasă“, o adaptare pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina unui fermier. Peter revine pe ecrane cu un nou capitol. Grădina a fost doar începutul. În regia lui Will Gluck și cu Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Rose Byrne, Domhnall Gleeson și James Corden în distribuție, filmul a avut încasări de 10,4 milioane de dolari.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele nord-americane este completat de fostul număr unu de săptămâna trecută, „The Conjuring: The Devil Made Me Do It“ (10,02 milioane de dolari), „Cruella“, cu Emma Stone (6.74 milioane de dolari), „Spirit Untamed”, care săptămâna trecută a fost pe locul 4 (2,5 milioane de dolari), „The House Next Door: Meet the Blacks 2” (1,06 milioane de dolari), „Wrath of Man” (615.000 de dolari), „Queen Bees” (328.300 de dolari) și „Spiral” (305.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: „The Conjuring: The Devil Made Me Do It” este lider în box office-ul american

Foto: Profimedia Images

Tags: