„The Conjuring: The Devil Made Me Do It” este lider în box office-ul american

De: Nicoleta Lepădatu / 07.06.2021, 06:36
„The Conjuring: The Devil Made Me Do It” este lider în box office-ul american

Cel de-al optulea film din seria „The Conjuring” a avut premiera în acest weekend în America de Nord și s-a situat pe primul loc în box office, cu încasări de 24 de milioane de dolari. 

„The Conjuring: The Devil Made Me Do It” este un film de groază supranatural regizat de Michael Chaves, cu un scenariu de David Leslie Johnson-McGoldrick, după o poveste de Johnson-McGoldrick și James Wan. Filmul este o continuare a „The Conjuring‟ (2013) și „The Conjuring 2“ (2016). Patrick Wilson și Vera Farmiga își păstrează rolurile investigatorilor paranormali Ed și Lorraine Warren. În film mai joacă Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook și Julian Hilliard. Filmul a primit recenzii mixte de la critici, care au lăudat performanțele lui Wilson și Farmiga, dar l-au considerat mult mai slab decât versiunile anterioare „Conjuring‟.

Aflat deja de mai bine de o săptămână în cinematografele americane, „A Quiet Place 2”, este pe locul doi, cu 19,5 milioane de dolari încasări. Succesul poveștii a cărei protagoniști sunt familia Abbot, ce și-a părăsit casa unde au avut loc evenimente tragice și care este nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare este unul remarcabil. Filmul a înregistrat cel mai bun debut în box office-ul american de la începutul pandemiei, cu încasări de 48,4 milioane de dolari. A fost deja anunțată și o continuare, în 2023. 

Și după atâtea drame și filme de groază, locul 3 este ocupat de producția Disney „Cruella”, care o are în rolul principal pe Emma Stone, cu încasări de 11,2 milioane de dolari. De altfel, și trailerul filmului a înregistrat în numai 24 de ore de la lansare peste 71 de milioane de vizualizări, peste producții precum „Maleficent 2” și „Aladdin”.

Topul 10 al al producțiilor cu cele mai mari încasări în cinematografele americane este completat de „Spirit Untamed, cu 6,2 milioane de dolari, Raya and the Last Dragon”, cu 1,3 milioane de dolari, „Wrath of Man (1,27 milioane de dolari), Spiral (890.000 de dolari), Godzilla vs. Kong (463.000 de dolari), Demon Slayer: Mugen Train (457.500 de dolari) și Dream Horse (230.053 de dolari). 

CITEȘTE ȘI: Animația „Soul”, premiată cu Oscar, este lider în box office-ul românesc de weekend

Foto: Vertical Entertainment