„The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, lansat în cinematografele românești

De: Ana Obretin / 05.06.2021, 08:45

Lungmetrajul „Trăind printre demoni: E mâna diavolului/ The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, cu Vera Farmiga și Patrick Wilson, a fost lansat săptămâna aceasta în cinematografele din România.

Filmul dezvăluie o poveste îngrozitoare despre teroare, crimă și o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor începe cu lupta pentru sufletul unui tânăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru a marca primul caz din istoria Americii în care un suspect de crima invocă posesia demonică ca strategie de apărare.

Vera Farmiga și Patrick Wilson revin în rolurile Lorraine și Ed Warren, sub îndrumarea lui Michael Chaves („Blestemul La Llorona”). Filmul îi mai are în roluri principale pe Ruairi O’Connor („Prințesa spaniolă”), Sarah Catherine Hook („Monsterland”) și Julian Hilliard („Penny Dreadful: City of Angels” și „The Haunting of Hill House”).

„The Conjuring: The Devil Made Me Do It” a fost produs de James Wan și Peter Safran, care au colaborat la toate filmele din serie, potrivit unui comunicat remis Apropo de distribuitor.

„Trăind printre demoni: E mana diavolului” este al șaptelea film din universul „Conjuring”, cea mai mare franciză de groază din istoria cinema-ului, având încasări de peste 1,8 miliarde de dolari în întreaga lume. Seria include primele două filme „Conjuring”, urmate de „Annabelle”, „Annabelle 2″, „Călugărița: Misterul de la Mănăstire” și „Annabelle 3″.

„The Conjuring: The Devil Made Me Do It” este adus în România de Vertical Entertainment.

 

CITEȘTE ȘI: Jared Leto și Darren Aronofsky se reunesc pentru horrorul “Adrift”

O animație horror japoneză stabilește un nou record de box office, după două decenii

“Exorcistul”, un clasic al cinema-ului horror, va avea o continuare

Foto: Vertical Entertainment