„Godzilla vs. Kong”, lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv

De: Ana Obretin / 19.04.2021, 08:40
„Godzilla vs. Kong”, lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv

Superproducția „Godzilla vs. Kong” rămâne lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, cu încasări de 7,7 milioane de dolari. Cu încasări mondiale totale de 390,2 milioane de dolari, producția „Godzilla vs. Kong” Legendary și Warner Bros. a devenit deja cel mai profitabil film lansat în pandemie, depășind „Tenet”, de Christopher Nolan, care a vândut bilete de 365 de milioane de dolari. 

Pe locul al doilea se menține thrillerul „Nobody: Erou de serviciu/ Nobody”, cu încasări de 2,52 de milioane de dolari. Filmul regizat de Ilya Naishuller, cu Bob Odenkirk, în rolul principal, prezintă povestea unui bărbat care ajută un străin ce este hărțuit de un grup de oameni și care se trezește că ajunge ținta șefului răzbunător al unui cartel de droguri.

Și filmul „The Unholy”, de Evan Spiliotopoulos, își menține poziția de săptămâna trecută, a treia, cu încasări de 2 milioane de dolari. O copilă cu deficiențe de auz este vizitată de Fecioara Maria. Evenimentul nu doar că îi redă auzul și vorbirea, dar o și înzestrează cu puteri vindecătoare. Vestea ajunge departe, oamenii se îngrămădesc să vadă miracolul cu ochii lor, însă lucrurile nu sunt ceea ce par.

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „Raya și ultimul dragon/ Raya and the Last Dragon”, de Don Hall și Carlos López Estrada (1,9 milioane de dolari), „Tom și Jerry/ Tom and Jerry”, de Tim Story (1 milion de dolari), „Voyagers”, de Neil Burger (790.000 de dolari), „The Girl Who Believes in Miracles”, de Rich Correll (561.000 de dolari), premiera „In the Earth”, de Ben Wheatley (506.000 de dolari), „The Courier”, de Dominic Cooke (462.800 de dolari), “Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age”, de Joel Crawford (310.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: „Avatar” redevine lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, după o relansare în China

“Wonder Woman 1984”, record de încasări în pandemie. „Wonder Woman 3”, confirmat

„Jurassic World”, filmul care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în timp record

Foto: Profimedia Images