„A Quiet Place 3”, anunțat pentru 2023

De: Nicoleta Lepădatu / 07.06.2021, 11:14
„A Quiet Place 3”, anunțat pentru 2023

„A Quiet Place 3/Un loc liniștit 3” a fost anunțat pentru 2023, confirmarea venind după ce al doilea film al seriei a avut un succes foarte mare atât comercial, cât și la critică. Această continuare se află în stadiu incipient și regizorul „Mud“, Jeff Nichols va prelua rolul lui John Krasinki.

Nichols a termina scenariul pentru partea a treia, care se bazează pe o idee a lui Krasinski, în urmă cu doar câteva zile, și povestea este privită mai degrabă ca un spin-off (se bazează pe un personaj secundar de succes din seria inițială)  decât o continuare a poveștii originale.

Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller și Krasinski vor fi în continuare producători, lor alăturându-li-se Allyson Seeger, ca producător executiv.

„A Quiet Place Part II” a avut încasări de 4,2 milioane de dolari pe 1 iunie, aceasta fiind cea mai bună zi de marți înregistrată la box-office-ul american de la începutul pandemiei de coronavirus, la mijlocul lunii martie 2020.

Într-un interviu recent pentru Collider, Krasinski a spus: „Este interesant, chiar nu mă gândisem la al doilea film când îl făceam pe primul. Cu toate acestea, am avut niște întrebări legate de cum ar putea continua acțiunea. Nu ar fi minunat dacă aș explora unde duc anumite acțiuni ale personajelor? Oare ce este dincolo de ele? Dar nu m-am gândit la modul serios că va exista o continuare. Așa că atunci când am ajuns să o scriu, am început cu răspunsul la întrebări. De aceea, de data aceasta, atunci când creierul meu a început să caute întrebări despre ce ar însemna asta mai târziu, mi-am notat tot felul de lucruri, pentru a putea fi pregătit pentru partea a treia. Și iată, momentul acela a venit.“

„A Quiet Place 3” este așteptat în cinematografe pe 31 martie 2023.

CITEȘTE ȘI: „The Conjuring: The Devil Made Me Do It” este lider în box office-ul american

„Spiral”, un film din franciza horror „Saw”, este lider în box office-ul nord-american

Foto: outnow.ch