„Las Fierbinți” și Filmul PRO au fost sâmbătă seara în topul preferințelor telespectatorilor

De: Nicoleta Lepădatu / 12.12.2021, 13:36
„Las Fierbinți” și Filmul PRO au fost sâmbătă seara în topul preferințelor telespectatorilor

Ulițele din Las Fierbinți sunt în plină sărbătoare, iar îndrăgitele personaje de comedie se pregătesc intens pentru Crăciun. Celentano și Firicel s-au hotărât să meargă la colindat, iar Bobiță a simțit nevoia să le zică câteva cuvinte sătenilor despre ce înseamnă, cu adevărat, această sărbătoare. Seara a continuat cu acțiunea din filmul Greu de ucis 2, care i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor. Sărbătorile încep cu sâmbete greu de ratat! 

Aseară, Las Fierbinți a fost lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a înregistrat 12.5 puncte de rating și 30.6% cotă de piață, în timp ce poziția secundă a avut 10.3 puncte de rating și 25.4% share, conform unui comunicat remis Apropo. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, serialul a avut 8.2 puncte de audiență și 24.9% cotă de piață.

Filmul PRO s-a clasat în topul preferințelor și a înregistrat 8.0 puncte de rating și 27.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 7.0 puncte de rating și 23.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 5.4 puncte de audiență și 22.5% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 5.2 puncte de rating și 21.7% share.

Săptămâna viitoare, aventurile fierbințenilor continuă sâmbătă, de la 20:00, la PRO TV. 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Foto: Pro TV

CITEȘTE ȘI: Pro TV pregătește PROTEVELION, cu vedete ale postului, dar și artiști îndrăgiți