Legendary și Netflix vor produce seriile animate “Skull Island” și “Tomb Raider”

De: Loredana Toma / 28.01.2021, 18:21
Legendary și Netflix vor produce seriile animate “Skull Island” și “Tomb Raider”

Compania americană de producție  Legendary a încheiat un contract cu platforma de streaming Netflix pentru a dezvolta două serii animate, “Skull Island” și “Tomb Raider”.

Seria “Skull Island” va prezenta o echipă pestriță de personaje naufragiate pe o insulă misterioasă unde găsesc o mulțime de creaturi preistorice periculoase, inclusiv pe King Kong, potrivit Deadline. Scenariul va fi scris de Brian Duffield, cunoscut pentru  filmele “Underwater” și  “The Babysitter”. Acesta va fi și producător executiv, alături de Jacob Robinson, prin casa de producție Tractor Pants, iar studioul de animație ales pentru film este Powerhouse Animation, cel din spatele producțiilor “Castlevania” și “Blood of Zeus”.

Lara Croft va explora un teritoriu nou

Seria animată “Tomb Raider” va fi dezvoltată după trilogia de relansare a jocului, urmărind-o pe eroina Lara Croft explorând un teritoriu nou, la 25 de ani după primul ei joc. Coproducția Netflix și Legendary marchează prima apariție animată a personajului Lara Croft, deși fanii jocului sunt deja obișnuiți cu imaginea ei în această postură.

Scenarist va fi Tasha Huo (“The Witcher: Blood Origin”, “Red Sonja”) care va avea și rolul de producător executiv, alături de Dmitri M. Johnson (“Sonic the Hedgehog”) Stephan Bugaj și Howard Bliss.

CITEȘTE ȘI: O animație horror japoneză stabilește un nou record de box office, după două decenii

Foto: Profimedia Images