Liga 2, Cupa României și Super Cupa României continuă să se vadă pe Digi Sport până în 2024

De: Ana Obretin / 18.06.2021, 17:11
Liga 2, Cupa României și Super Cupa României continuă să se vadă pe Digi Sport până în 2024

Abonații Digi TV vor vedea în continuare competițiile fotbalistice interne cu tradiție. Digi Sport va transmite și următoarele trei sezoane ale Ligii 2, Cupei României și Super Cupei României (2021/2022, 2022/2023 și 2023/2024).

„Misiunea noastră este să le oferim clienților DIGI o selecție de competiții sportive cât mai diverse, pentru a satisface preferințele majorității telespectatorilor noștri. De aceea, continuăm să transmitem, pentru următoarele trei sezoane, Liga 2, Cupa României și Super Cupa României. Acestea, pe lângă celelalte transmisiuni premium din fotbal, tenis, handbal, motorsport, contribuie la poziționarea constantă a Digi Sport ca lider pe segmentul televiziunilor sportive din România”, a declarat Mircea Șai, manager de proiect Digi Sport, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Primul eveniment va fi confruntarea dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, meci care va conta pentru Super Cupa României. Partida se va desfășura pe 10 iulie, de la ora 20:00. Începând cu faza șaisprezecimilor, televiziunea va difuza toate meciurile din Cupa României.

În ceea ce privește Liga 2, cele mai importante meciuri din fiecare etapă vor fi transmise de Digi Sport, în fiecare weekend. Astfel, telespectatorii vor putea urmări echipe de tradiție, precum Steaua București, Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Astra Giurgiu, ASU Poli Timișoara, FC Hermannstadt, CSMS Iași, în direct, la Digi Sport. Primul meci din liga secundă va fi transmis de Digi Sport pe 30 iulie 2021, atunci când începe și prima etapă a competiției interne.

Telespectatorii Digi au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune transmit importante competiții fotbalistice europene: LaLiga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene la handbal, precum și campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, televiziunea difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România.

CITEȘTE: Vlad Craioveanu se alătură echipei Digi FM

A apărut ediția digitală PROSPORT EURO 2020! Nu rata super-interviurile cu Daniel Pancu și Ciprian Marica, super-poveștile cu Marius Mitran și Decebal Rădulescu și informațiile complete despre meciurile din România!

Digi Sport va difuza meciurile din LaLiga până în 2024

Foto: Digi