Lin-Manuel Miranda, nominalizat la Oscar, nu va participa la ceremonie după ce soția a fost testată pozitiv pentru COVID-19

De: Nicoleta Lepădatu / 27.03.2022, 18:14
Lin-Manuel Miranda, nominalizat la Oscar, nu va participa la ceremonie după ce soția a fost testată pozitiv pentru COVID-19

Lin-Manuel Miranda nu va mai participa în persoană la cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar, duminică seara, la Los Angeles Dolby Theatre după ce soția sa a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Cântărețul și compozitorul premiat a anunțat pe Twitter că va rata ceremonia din acest an, sâmbătă după-amiază. „Am ajuns la Hollywood… În acest weekend, soția mea a fost testată pozitiv pentru COVID. Ea se simte bine. Copiii și cu mine ne-am testat, suntem negativi, dar din precauție nu voi merge la Oscar mâine seară”, a spus el.

 

Debutul regizoral al lui Miranda, „Tick, Tick… BOOM!” este candidat pentru două premii Oscar la ceremonia din 2022, inclusiv premiul pentru cel mai bun actor al lui Andrew Garfield. De asemenea, la premiile anuale este și filmul de animație Disney „Encanto”, atât la categoria cel mai bun lungmetraj animat, cât și pentru cel mai bun cântec original, la acesta din urmă fiind nominalizat Lin-Manuel Miranda.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Oscar 2022: Jason Momoa, Serena și Venus Williams, J.K. Simmons au fost adăugați pe lista prezentatorilor

Irina-Margareta Nistor găzduiește și comentează la Voyo, în direct, gala Oscar 2022

Oscar 2022: Lista completă a nominalizărilor